yurt dışından kuş getirilmesi

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
selam arkadaşlar.  almanyadan almanya bilezikli iki takım jumbo getirmeyi düşğnen bir tanıdık var.getirirken pasaport falan gereklimi ve başka bir işlem varmı karayolu ile gelecekler.

casting-failed

Yeni Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
konyalı
yurt dışından bir hayvan Türkiye ye girerken gümrüklerde bazı belgeler istiyorlar diye biliyorum arkadaşımda getirtti belge olmaması durumunda gümrükte kaldı şimdi ne istiyorlardır belge vs. şartları var mıdır yok mudur detaylı araştır

vedat mut

Takipçi Üyemiz
Adı
VEDAT
Soyadı
MUT
Okan bey,geçen yıl kış aylarında bir abim 4 adet kuşu hava yollarıyla getirdi. herhangi bir rapora gerek yok. hava yolları şirketiyle görüşüyorsunuz,biletinizi aldığınız zaman kuşları adet olarakta belirliyosunuz. bir uçakta 4 adet hayvan sınırı vardı,biletinize hayvanlarıda işletip uygun bir taşıma kafesiyle yanınızda getirebiliyorsunuz. yanlız hangi hava yolu şirketiydi bilmiyorum. daha sonra öğrenip yazabilirm.

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Forumda yalçın kasım var ankaradan oda almanyadan show kuşları getiriyor ona danışırsanız yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
Okan abi bende tanıdık bir abimiz aracılığıyla getirtmiştim ama kendisi Almancıydı , hersene 3 4 tane getiriyormuş sorun çıkmadığını söylemişti. Ama havayolu şirketleri sağlıklı olduğuna dair veterinerden belge istiyor.

armanyman_

Üyemiz
Adı
okan
Soyadı
şenol
Serkan ERKAN' Alıntı:
Okan abi bende tanıdık bir abimiz aracılığıyla getirtmiştim ama kendisi Almancıydı , hersene 3 4 tane getiriyormuş sorun çıkmadığını söylemişti. Ama havayolu şirketleri sağlıklı olduğuna dair veterinerden belge istiyor.

ooo serkancım  çok teşekkürler.hava yolu ile ilgili bilgim var.ama karayolu ile gelecekler

serkan223

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
erkan
O zaman sıkıntı yok abi , hiçbir problem olmaz diye düşünüyorum.

İnşallah sağ sağlim gelir ise resimleri bekliyoruz abi :)

cuneytcosgun

Yeni Üyemiz
Adı
CÜNEYT
Soyadı
ÇOŞGUN
Okan ŞENOL' Alıntı:
selam arkadaşlar.  almanyadan almanya bilezikli iki takım jumbo getirmeyi düşğnen bir tanıdık var.getirirken pasaport falan gereklimi ve başka bir işlem varmı karayolu ile gelecekler.
herkese selam
ben 2 sene önce Almanya dan 2 çift Jumbo getirdim bilezikli.
herhangi bir belge istemiyorlar sadece uçakta sıkıntı çıkabili. onun için bilet aldığın firmayı yada uçak firmasını ara ve Almanya da kuşların olduğunu söyle, sana yazı verecekler en fazla 4 kuş getirebiliyorsun. ama sadece uçak iiçinde izin veriyorlar.
tek sorun 3-4 saat yolculukta çok bağırıyorlar :) ben rezil oldum uçakta  herkes gülüyordu bana  :)
ama sonuç olarak getirilebiliyor.

muhabbetkusummm

Uzman Üyemiz
Büyük kafeste getirmişsiniz demekki, benimde öyle utandıgım zamanlar oldu çok kötü gerçektende :)
Aslında bunun ticaretini yapan petshopçular biliyorlar ama fikir verme konusuna gelince anlatmazlar. sonuçta bu işi yapanlara rakip olmuş olacaksınız  ;)