Yurt İçinde Kargo

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Arkadaşlar iller arasında alışverişler için hangi kargo şirketini öneriyorsunuz  ?
Örneğin İzmir'den İstanbul'a 3 kiloluk bir malzeme için.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Hızlı ulaşmasını istiyorsan yurtiçi veya mng kargoyu öneririm. Adrese teslim 1 gün içinde kapında  ;) Göndereceğim malzeme ağır ise ekonomik olmasını istiyorsan ptt kargo.

skipper

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
ilker
Soyadı
divdiv
ben sana farklı bir taşıma yolu göstereyim egeulaşım ambarı ve gençknak ambarı nak kargo bunlar aşağı yukarı ptt kargo belkide daha ucuza yollaya bilirler

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
MNG ÇOK HIZLIDIR 1 GÜNDE ULAŞTIRIR YURTİÇİ ÇOK PAHALI BİR KARGODUR TAVSİYE ETMEM BİZDE TİCARETLE UĞRAŞIYORUZ YURTİÇİYLE ÇALISIRSAN ZARAR EDERSİN
ARAS KARGODA YİNE 1 GÜN İÇİNDE ULAŞTIRIR
SÜREKLİ GÖNDERİ YAPACAKSANA BİRİYLE ANLAŞMA YAP ANLAŞMADA FİYATLAR %50 HESAPLI OLUR

E

elaziz2316

Guest
Emre KAYACIK' Alıntı:
Ürün fiyatını kapıda ödemeni sağlayan bir şirket var mı ?
    Birçok firma artık bu şekilde gönderide bulunuyor. Alacağınız ürün ile ilgili iyi bir araştırma yapman lazım.

Ne alacağını söylersen belki sana firma önerebiliriz.

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
Yardımlarınız için teşekkürler önerdiğiniz şirketlerden hangisi daha uygunsa o şirketi kullanacağım.

motifcan

Uzman Üyemiz
Ben yurtiçi kargo ile yapmayı tercih ediyorum bana cok ucuz gelıyor arada bir kampanya falan yapıyorlar daha da ucuza geldiği oluyor..Mng kargo ise çok pahalı geldi bana bir kargo yollamıstı arkadaş baya pahalıya mal oldu.Aras kargo ise sabah verirsen 1 gün içinde aksam verirsen diğer güne sarkıyor dedikleri için pek tercih etmıyorum..Bu arada aras kargo yurtiçine göre de pahalı :(..

E

elaziz2316

Guest
    Genelde Yurtiçi pahalı diye bilinirdi. Rekabete mi girdiler yoksa?  :-[

motifcan

Uzman Üyemiz
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Genelde Yurtiçi pahalı diye bilinirdi. Rekabete mi girdiler yoksa?  :-[
Ben Afyondan İstanbul a laptop gönderdim 5 tl falan tutmustu.. Aras kargo ile bana Balıkesir den paket geldi 10tlyi aşmıştı..Bilmıyorum ama bana cazip geliyor yurtiçi kargo..