YURTDISI GETIRIP GOTURME

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
BASLIKTAN ANLASILDIGI GIBI
turkiyeye gelip gittigimde kuslarimi yanimda getirip goturebilirmiyim resmi olarak bir talep oluyormu acaba (havayollari vs)
konu ticari degildir sadece turkiyeye geldigimde 2 cift kaliteli damizlik kus almayi dusunuyorum misira goturcem bir sorun cikarmi

tecrubeli arkadaslar cevaplarsa sevinirim

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
merhabalar sanırım götürmeniz zor uçağa alsanız bile kuşların yaşaması bakımından sakınca olabilir ayrıca mısırda yokmu? orada güzelbir çift bulabileceğinizi düşünüyorum.

hakan-egypt

Uzman Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
sahinTURK
Sayra SENSES' Alıntı:
merhabalar sanırım götürmeniz zor uçağa alsanız bile kuşların yaşaması bakımından sakınca olabilir ayrıca mısırda yokmu? orada güzelbir çift bulabileceğinizi düşünüyorum.
ayni yaziyi bir konuyada yazdim
dun pazari buldum

forumlari okudum okudum show jumbo nedir 1.5 aydir bakiyorum
dun arayan belasinida bulur mevlasinida bulur derler misirda kus pazarini buldum cuma namazina giderken geci verdim uzaktan baktim
show jumbolar okadar buyuk ve sinirli bakiyorlarki sevimli gelmediler bana hatta buyuklukleri bana tavuk lari animsatti
ancak turkiyede helicopter dedikleri tepelilerden buldum cok guzel kuslar (hagaromo) japon muhabbet kusu
fiyatlarida gayet uygun 150-175le (1$=6le)
pazar ogle bir pazarki yilan tavuk papagan kablumbaga TIMSAH:)
daha neler neler
musait bir zamanda forum icin bir silayt hazirlayacagim
ancak aklim helikopterlerde kaldi 1 cift alacagim ancak cift olarak goremedim ayri ayri saticilardan alacagim es tutmaz diye cok dusunuyorum hayirlisi

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı
ozkan
abı nerde o pazar soylede bende alıcam helıkopter muhabetlerden

cemozkan

Üyemiz
Adı
cem
Soyadı