Yutkunuyor, Kursağıda Şiş

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Dün gece bir damızlık erkek kuşumun sürekli yutkunma hareketi yaptığını gördüm. Sabah kontrol ettiğimde yuvalığın bir kenarında yatıyordu. Elime aldım güçsüzleşmişti. İshal yoktu zayıflama yoktu burun delikleri açıktı. Açmı diye kursağını kontrol etmek istedim ama kursağı şişti. Yem yoktu ama dolu gibiydi. Kursağını sıktığımda ağızından saydam bir sıvı geldi kaygandı. Yine elimden bıraktığımda yine yutkunma hareketine devam etti boynunu uzatarak. Bu bir hastalık mıdır yoksa zehirlenme ihtimali olabilir mi arkadaşlar? Saygılar sevgiler.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
kursak mantarı olmuş kuşunuz metrodinazol etken maddeli ilac kullanın gecmis olsun ilac kullanım süresi 6 gundur ardından 2 gün vitamin

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
kursak mantarı olmuş kuşunuz metrodinazol etken maddeli ilac kullanın gecmis olsun ilac kullanım süresi 6 gundur ardından 2 gün vitamin
+1 son sorunuzun cevabını Forumdan Alpay bilir abimizden almanız daha mantıklıdır.Ben kursak mantarına flagyl kullanıyorum.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:
+1 son sorunuzun cevabını Forumdan Alpay bilir abimizden almanız daha mantıklıdır.Ben kursak mantarına flagyl kullanıyorum.
hastalıklar konusunda behsat kardeşimde baya bilgilidir doğru bir tedavi yolu belirtmiş zaten  ama alpay abiyede sorabilirsiniz

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Özgür FLAGY bizim balıklar da kullandığımız FLAGY.Kuşlarını mamadan sonra kırmızı toprak fazla değil yediklerini öğütmek amaçlı bir parmak boğumu miktarında vermeyi alışkanlık edin.Balıklar da BLOT hastalığı için kullandığımız Flagy den bahsediliyor....

FAHRÜYEALYA

Uzman Üyemiz
Adı
Mutlu
Soyadı
ERTUĞRUL
Özgür ÇİN' Alıntı:
Bu etken maddesi olan ilaçlardan birkaç tanesini söyler misiniz? Bu hastalık ölümcül veya bulaşıcımıdır? Tşklç
Altında yavru varsa onlarda tehlikeli olacaktır.Eşinede yam kusma da bulaşabilir.

Tiramisu35

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Özgür
Soyadı
ÇİN
Evet balıklarda kullandığımız Flagy kullandım abi. Yavru yok altında ama 2 tane yumurta var eşinde. Çiftleşiyor mu yoksa dişi kendi kızgın yumurtluyor mu onu tam olarak bilmiyorum ama ilacı suyuna verdim.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Altında yavru veya yumurta olması sıkıntı yaratmaz hatta bulundugu kafese esine veya yavrularada ilacı vermek faydalıdır.. ilac kullanım süresi bittikten sonra iki gun probiyotik "1 gun b vitamini kompleksi "1 gunde multi vitamin kullanmanızda fayda olacaktir gecmis olsun