1)Salmanın içinde bir yuvaya 2 çift talip ve birbirleri arasında kavga çıkıyo yuvayı bi çift yalnız bıraktımı diğeri giriyo çiftleştiklerini görüyorum kuşlarn yumurta geldikten sonra düzelirmi yoksa yumurtalara bişey olurmu napmam gerekio
Yuvalıkların yerlerini değiştir veya yuva sayısını artır ve her yuva arasına diklemesine tahta çak, bir yuvanın önündeki kuş diğer yuvanın önündeki kuşu görmesin. Aksi takdirde 2 çiftte aynı yuvaya yumurtlar ve yavru alma şansınız azalır.
kavga eden dişilerden birini alın salmadan yoksa ölümcül kavga olabilir. döveni ayırın ama dayak yiyeni değil.yuvalıklar çok yanyana olmasın yanyana ise araya set çekin. birde dişi sayısından 7 8 tane fazla olsun yuvalıklar. yoksa kavgalar bitmez.