B ByArDa Üyemiz Katılım 28 Tem 2012 Mesajlar 92 Konum Çankırı Adı N.Arda Soyadı TURAN 6 Mar 2013 #1 Merhaba arkadaşlar yuvadan atlayan 1 tane ve 3 tanede atlayacak yavrular var ama 2 yavrunun ayaklarında sıkıntı yok 2 tane yavru tek ayağının üzerine basamıyo neden olmuş olabilir kuşlar tecrübeliler daha önce bi çok defa yavrusu alındı
Merhaba arkadaşlar yuvadan atlayan 1 tane ve 3 tanede atlayacak yavrular var ama 2 yavrunun ayaklarında sıkıntı yok 2 tane yavru tek ayağının üzerine basamıyo neden olmuş olabilir kuşlar tecrübeliler daha önce bi çok defa yavrusu alındı
B ByArDa Üyemiz Katılım 28 Tem 2012 Mesajlar 92 Konum Çankırı Adı N.Arda Soyadı TURAN 7 Mar 2013 #2 yokmu hiç bu olay başına gelen biri b vitamini eksikliğindenmidir yoksa annemi ezmiştir arkadaşlar
D DEDE Takipçi Üyemiz Katılım 22 Şub 2013 Mesajlar 148 Konum İSTANBUL Adı ERSİN Soyadı DEDE 7 Mar 2013 #3 fazla tecrübeli olmamakla beraber cevaplıyorum. Bence anne veya diğer yavrular ezmiş olabilir ustalar daha iyi cevap verecektir. geçmiş olsun
fazla tecrübeli olmamakla beraber cevaplıyorum. Bence anne veya diğer yavrular ezmiş olabilir ustalar daha iyi cevap verecektir. geçmiş olsun
D dakika06 Uzman Üyemiz Katılım 11 Şub 2012 Mesajlar 803 Konum ankara Adı serkan Soyadı sipahi 7 Mar 2013 #4 foto olsa yardımcı olurdum
S seanpoul58 Uzman Üyemiz Katılım 27 Ocak 2013 Mesajlar 614 Konum Sivas Adı Ozan Soyadı SARIYILDIZ 7 Mar 2013 #5 Serkan SİPAHİ.' Alıntı: foto olsa yardımcı olurdum Genişletmek için tıkla ...