YUVADAN ATLAYAN KUŞLARIM HAKKINDA

mts.42

Takipçi Üyemiz
Cümleten iyi akşamlar dostlar bir kaç sorum olacak..

Bugün üç yavrum zamanın çoğunu dısarda gecirmeye başladı, yavrularım 28,30,32 günlük henüz kendileri yem kıramıyor,

Yuvalığı kafesten aldım cünkü kafes değişikliği yapacağım dişi tekrar yumurtlamasın diye, yuvalık varken yavrular girip çıkıyordu sizce yuvalığı almam yavrular adına bir sorun olurmu ?

Diğer sorum yavruları bu hali ile salmaya alsam diğer üç yabancı kuşum zarar verir mi ve anne ve babası yem kusmaya devam edermi ?

Teşekkür ederim..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SA YUVALIKDEĞİŞMEYIP KAFES DEĞİŞİMİ YAPACAKSAN VARSIN YUMURTLASIN DEĞİŞİMİNDE SORUN OLMAZ YAVRULARIN YUVAYA GIRIP ÇIKMASI DURUMU KUŞUN KAREKTERINE BAĞLI BAZILARI KIZAR SOKMAZ BAZILARI MULAYIM OLUR
BAKICI KUŞUNUZ YAVRULARA BAKACAKSA YER FARKETMEZ BAKAR ZATEN 1  2 GUN IÇERISINDE YEM KIRACAKLARDIR  MAMAYI EKSIK ETME YEM KIRANA DEK TIRTIKLASINLAR SLM

mts.42

Takipçi Üyemiz
Yuvalığıda değiştircem kafeside o yüzden yuvalığı çıkardım salmaya alcam eşi ve yavruları,
Dişi kuşum uysal sorun olmuyordu girip çıkmaları ama yuvalık dar olduğu için değiştircektim aynı zamanda dediğim gibi kafes değişikliğide yapcm,

Yorumunuz için teşekkürler Kemal bey