yuvadan çıkan yavruların kanat ve kuyruk tüyleri

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
merhabalar değerli arkadaşlar iki çiftimin yavrularından bazılarının kanat ve kuyruk tüyleri döküldü alttan yenileri geliyor.anne babalarında herhangi bir sorun yok.bit haşerede yok bir anlam veremedim.yardımlarınızı bekliyorum saygılar.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
ilk kuluçkalarımı bu acaba ... kan uyuşmazlığı olabilir

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
kesinlikle kan uyuşmazlığı. aynısı bende de oldu geçenlerde. yavrular düzelmedi gitti. tüyler geliyor tekrar dökülüyor. ayırdım bu çifti sattım kuşları.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
en garantili olanı ikisini de değiştirin. şimdi bilmiyoruz sorun hangisinde. bu hastalık insanda görülen löseminin aynısı. bazan sadece taşıyıcı oluyor kuşlar. gayet normal gözüküyor ancak yavrular hasta doğuyor.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
iç parazit olabilir.. özelikle kancalı kurt kanat ve kuyruk tüylerininde dökülmesine neden olur.. + olarak b vitamini ve mineral eksikligi

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Yuvada dökülüyorsa çıkmaz yavruda yeme düşdükten sonra dökülüyorsa çıkma ihtimali yüksek daha henüz konuyla ilgili net bir bilgi yok vitamin takviyesi vs ile sorunun üstü kapatılıyor bu eşler kontrol altında tutlmalı bir sonraki batında sağlam yavru gelsede damızlık olarak ayrılmamalı  damızlık olarak satılmamalı.

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bence bu hastalık degıl yanı ole losemı gıbı kalıtcı bır sey degıl cunku bende daha onceden saglıklı yavrular veren cıftlerımın bazılarındada oldu aynısı proteın yada mıneral eksıklıgınden olabılır oyle kanat tuylerı dokulen erkegımın bır tanesı sımdı gayet salıklı ve cok salıklı yavrular verdı sonuc olarak proteın yada mıneral eksıklıgı dıyorum

ABDULLAHYILMAZ

Uzman Üyemiz
havalandırma konusunu gözden geçirin yuvalıkta hava deliği yok ise açın sorun çözülmez ise başka yorumlar yapılacaktır.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
Yuvada dökülüyorsa çıkmaz yavruda yeme düşdükten sonra dökülüyorsa çıkma ihtimali yüksek daha henüz konuyla ilgili net bir bilgi yok vitamin takviyesi vs ile sorunun üstü kapatılıyor bu eşler kontrol altında tutlmalı bir sonraki batında sağlam yavru gelsede damızlık olarak ayrılmamalı  damızlık olarak satılmamalı.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
yuvalıkta havalandırma deliği var.yuvadan çıktıktan sonra dökülüyor.

ixirseviyo

Uzman Üyemiz
Adı
Salih
Soyadı
ÖZDEMİR
eş değişimine git abi hiç zorlama kan uyuşmazlığı var

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
yazın havalar çok sıcakken bazı yavruların kanatlarının uçları ve kuyrukları dökülür ama daha bahar aylarındayız tahminim kan uyuşmazlığı bir sonraki partidede aynı durum olursa kuşları eşten çıkarın bence veya eş değiştirin