YUVALIĞA KUM KOYMA HAK (kA)

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
BAZI ARKADAŞLARIMIZ BİLİNÇLİ YADA BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE YUVALIGA KUM KOYUYORLAR SAKINCALI BİR DURUM SÖZ KONUSUDSR YALNIZCA TALAŞ KOYALIM VE SIK SIK DEĞİŞTİRELİM BU KUŞLAR KUM TUKETTİKLERİNDEN YUVALIKTAKİ DIŞKI İLE KARIŞMŞ KUMU TUKETECEKLERİNDEN KUŞUMUZU KENDI ELİMİZLE RIZKE ATARIZ KATILACAK ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİDE EKLEYECEKLERDİR SLM

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Güzel paylaşım Kemal abi çok haklısın talaş koysunlar rahatına baksınlar :)

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
kemal abı sana katılıyorum en ıyısı talaş yada yem kabugu bazen bazı çiftler dısarı atıyor bende kafes zemınıne gazete kagıdı yerıne  karton koyuyorum onu çok sevıyorlar kendılerı yuvalarına çekmıye başlıyor  ufak ufak parçalıyıp alıp yuva içerısınde parçalıyorlar.

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
arkadaşlar çok incesinden olmamak kaydıyla talaş en uygunu kum soğuk olduğu içinde sakıncalı olabilir kuş daha fazla enerji harcar gibi geliyor benim fikrim bu yönde helede kışın hiç olmaz derim kum ideali talaş diyorum

mxdark31

Üyemiz
Adı
Muhammet
Soyadı
Atila
Kardeş ben hem talaş hem kum denedim . kum olunca girmedi. talaşta da bütün talaşları alıp kafesin dibine attılar. Bnde birşey koymadım şu an yem parçalarını filan toplayıp Folluğa götürüyo.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
Kemal AKBULUT' Alıntı:
BAZI ARKADAŞLARIMIZ BİLİNÇLİ YADA BİLİNÇSİZ BİR ŞEKİLDE YUVALIGA KUM KOYUYORLAR SAKINCALI BİR DURUM SÖZ KONUSUDSR YALNIZCA TALAŞ KOYALIM VE SIK SIK DEĞİŞTİRELİM BU KUŞLAR KUM TUKETTİKLERİNDEN YUVALIKTAKİ DIŞKI İLE KARIŞMŞ KUMU TUKETECEKLERİNDEN KUŞUMUZU KENDI ELİMİZLE RIZKE ATARIZ KATILACAK ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİDE EKLEYECEKLERDİR SLM
DAHA NE EKLENEBİLİR Kİ SLM

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
Kemal Abi Son Sözü Söylemiş biz ne diye biliriz ki .  alkisd alkisd
BENDE TALAŞ KOYDUM . TALAŞI YEDİLER  smileki