YUVALIĞA KUM KOYMAYALIM VE ÖNERMEYELİM

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
S A HERKESE
            YUVALIKTA HAYVAN KULUÇKAYA YATACAK YANİ ISITACAK BAZI ARKADAŞLARDA KUM KUM KUM YANİ YAVRU ALMAYIN YUMURTALARIN ISISI KAYBOLSUN HEM KUMA KARIŞAN DIŞKISINIDA YESİN DAHA ÇABUK ÖLSÜN ÜREMESİN DİYE HERKESE ELLERİNDEN GELENİ YAOIYORLAR YUVALIĞA SADECE HEMSTR TALAŞI YA YUVALIĞI BAŞTAN TAKARKEN KOYACAKSINIZ YADA YAVRUÇIKMAYA BAŞLADIKÇA AZAR AZAR KOYACAKSINIZ YANLIŞIM VARSA EKSİĞİM VARSA KABULUM DİĞER YORUMLARIDA ARKADAŞLAR YAPACAKLARDIR SLM

harnes

Yeni Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
DEĞİRMENCİ
evet abi haklısın bencede kum sakıncalı

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Bende plastik folluk var talaş koyuyorum kuşlar yumurtlamıyor. Kum koyuyorum hemen yumurtluyor. Bende talaştan yanayım napıcağımı şaşırdım.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Uğur ATA' Alıntı:
Bende plastik folluk var talaş koyuyorum kuşlar yumurtlamıyor. Kum koyuyorum hemen yumurtluyor. Bende talaştan yanayım napıcağımı şaşırdım.
Eğer üretimhane sıcaklığın iyiyse plastik follukta hiç birşey koymana gerek yok, talaşa alıştırmak için yavru çıkmaya başlayınca azar azar talaş ilave edebilirsin, zamanla alışıp yadırgamazlar.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
kemal beye katılıyorum kumun sağlıklı olmadığı kanısındayım

leon1986

Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
özkılıç
ben evde hobi amaçlı muhabbet besliyorum, şu anda yavrular 33 günlük oldu en büyük olanı. şimdiye kadar hep markalı kum koydum petshop'tan aldığım ve hiçbir sorun çıkmadı, düzenli olarak değiştiriyorum altlarını,5 yumurtadan 4'ü dolu çıktı ve yavrular da gayet sağlıklı. yuvalığı kuşlar çok çabuk pislettiklerinden dolayı kum dışkıyı daha kolay emiyor ve kurumasını sağlıyor. şahsen talaş içerisinde bulunabilecek mikrop veya bakteriden ötürü pek tercih etmiyorum-tabi bu sadece bir fikir, malum marangozhaneler temiz olmayabiliyor.

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Gürkan DEMİR' Alıntı:
Eğer üretimhane sıcaklığın iyiyse plastik follukta hiç birşey koymana gerek yok, talaşa alıştırmak için yavru çıkmaya başlayınca azar azar talaş ilave edebilirsin, zamanla alışıp yadırgamazlar.
Gürkan Bey, yanıt için teşekkür ederim.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Kemal abi buraya 100 seferde yazssa yine soracaklar kum koyalımı diye. geçen arkadaş soruyor ben yok kyma diyorum oda bana ama aldığım  kişi koyabilirsin dedi diyor laf anlatamadım adama... en sonunda siz nasıl biliyorsanız öyle yapın o zaman dedim pray