Yuvalığa Talaş Koymalımıyım?

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Merhaba herkese  İlk Önce site kurucularına teşekkürler bu site sayesinde çok şey öğrendim vede öğrenmeye devam ediyorum
Benim 2 çift muhabbet kuşum var 1 tanesinin altında yumurtalar var 5 güne kadar İnşAllah ilk yavrular çıkmaya başlayacak benim ilk deneyimim yuvalıkta hiç birşey yok ben talaş koymayı düşünüyorum yumurtaların zarar görmemesi için nasıl koya bilirim dişi yumurtada yatıyor erkekte onla bereber yatıyor sadece açıkınca çıkıp yem yiyor. sizce talaş koymalımıyım? yoksa böyle bırakmalımıyım?

Saygılarla

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
Tüm saygımla söylemeden edemeyeceğim çok şey öğrendiğinizi söylemişsiniz ancak 50 kadar talaşla ilgili başlık gösterebilirim size.. Son olarak toz talaş koymayın daha büyük talaşlar koyun. hem çamur olur hem yavruların gözlerine ağzına kaçar. Çam talaşı uygundur.

Niyazi

Üyemiz
Adı
Niyazi
Soyadı
Dalkıran
Özgür bey bende saygımla cevap yazıyorum ilk olarak cevap için teşekkürler talaşla ilgili başlıklar var bende gördüm inceledim ama hiç birinde yavrular çıkmaya yakınken talaş koyulup koyulmadığı konusunda bir yazı göremedim veya denk gelmedim ben ilk başta dediğim gibi öğrendim vede öğrenmeye devam ediyorum dedim. Bilmediğim için ilk başta talaş koymadım sonradan nasıl kuşları rahatsız etmeden koyacağımı bilmiyordum o yüzden böyle bir başlık açtım.

Saygılarla

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
kardeş yumurta varken kuluçkaya yatan kuş yumurtaları ısıtırken sürekli her tarafı aynı seviyede ısınsın diyerek çevireceğinden talaş vs varken zor çevirir vede ısı dağılır o yüzden talaşı yavrular çıkıpta pislediklerinde bu pislikler yavru ve anaça yapışmasın sıcak dursun diye koyorlar bazı üreticiler yuvalıklarda birikenlerle devam ederler hepsi bu sitem yok hayırlı üretimler slm