Yuvalıgı Taktım Bundan Sonra Ne Yapmam Lazım

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Öncelikle Selamin Aleyküm

Yuvalıgı Aldım Taktım Dişi Kortku Yanına Bile Gitmiyor Bundan Sonra Ne Yapmalıyım.karanlık ortam felan dediler üstüne birşey ört öyle çiftleşirler felan filan. Ne tür yöntemler yapmam lazım sessiz ortam mı olması lazım Cevaplarınızı Bekliyorum.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
sabredeceksiniz. Yumurta mamalarını eksik etmeyeceksiniz. Fazla rahatsız etmeyeceksiniz. Ama her zaman ilgileneceksiniz

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Sanırım kafes ne kadar yüksekte olursa ve ellenmezlerse  o kadar kendilerini güvende hissediyorlar. Örneğin  2 yuva takın biri aşağıda biri yukarıda olsun hemen üstteki yuvalığı hedef alıyorlar ben öyle gözlemledim.

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Temiz ve sessiz huzurlu ortam , yem , su ve mama takviyelerini eksik etme
çifttin iyi anlaşıyorlarmı ? evet ise sabırla bekle onlar vaktini bilir - hayır  anlaşmıyorsa işin çok zor !

bol şanslar.

Adı
мυтℓυ
Soyadı
αяѕℓαη∂σgαη
Hocam Kuşlar İyi Anlaşıyor.Ve öpüşüyorlar kaşıyorlar Birbirlerini Beraber Ötüyorlar.Ama..! Bazende erkek yanına yaklaştırmıyor vuruyor.Anca

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Yuvalığı yeni takmışsın hemen öyle girmez zaten. Bi kontrol edecek güvenli olduğunu anlayacak ondan sonra :) Acele etme bu işin olayı sabır .

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
rutin bakım desteğe devam sonrada  oturup  bekleyeceksin....her seyin bası  ilgi sabır sevgi.

senfoniork22

Uzman Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Tatlıpınar
kafesi yüksek bir yere asacaksınız kuşları fazla rahatsız etmeyeceksiniz kafesin yerini değiştirmeyeceksiniz her gün mama verin kuşlara mamaya alışsınlar fazla olmasın ama kuşları yağlandırır haftada bir marul veya ıspanak verin kuş kumunu kalamar kemiğini eksik etmeyin gerisi kuşlara kalmış bir şey kuş kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman yumurtlar