yuvalığımda folluk yok bişi olurmu

Bugra_sari

Üyemiz
Adı
buğra
Soyadı
sarı
yuvalık aldım yeni ama adam içine folluk koymamışş bir oyuk falanda yok bişey olurmu

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
değiştirme imkanınız varsa değiştirin. yoksa talaş koyunuz

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Yumurtaların bir arada olması ve yavrularda ayrık bacak sorunuyla karşılaşmamanız için folluk önemli

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Anne yumurtaları toplarken zorluk çeker, ayakları şişme yapar aynı zamanda. Çıkan yavruların bacakları sorunlu olabilir basamaz üzerine ve sağa sola kayar ayakları. Ezilme olasığıda büyük tabii...

Batuhan26

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Batuhan
Soyadı
Sevinç
Uğur Süleyman SARI' Alıntı:
Anne yumurtaları toplarken zorluk çeker, ayakları şişme yapar aynı zamanda. Çıkan yavruların bacakları sorunlu olabilir basamaz üzerine ve sağa sola kayar ayakları. Ezilme olasığıda büyük tabii...

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Ben talaş koyuyorum şuan folluk yok iki yuvada ama sorun olmuyor, talaş yoksa yem de dökebilirsin. Tabi en iyisi folluk.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Folluk koyun yoksa bir sürü sıkıntıyla karşı karşıya geleceksiniz yuvalık kontrolünde zorluklar anne kuşun yumurtaları bir araya toplayamaması ve buyüzden yumurtaların soğuması yavru ölümleri yavrularda çarpık bacaklılık daha sıkıntılı daha az yavru soğuk yuva vs.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Cihan AYTAN' Alıntı:
Folluk koyun yoksa bir sürü sıkıntıyla karşı karşıya geleceksiniz yuvalık kontrolünde zorluklar anne kuşun yumurtaları bir araya toplayamaması ve buyüzden yumurtaların soğuması yavru ölümleri yavrularda çarpık bacaklılık daha sıkıntılı daha az yavru soğuk yuva vs.
Cihan gereken yanıtı vermiş. Burada belirtilen durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız ayrı bir parçaya folluk yaptırarak yuva içerisine koyabilirsiniz