YUVALIĞIN İÇİNDEKİ BU YUVARLAK NE İŞE YARIYOR

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
onun içine yumurtluyor dişi kuş . yanii yumurtaları bir arada tutması için gereken oyuk .

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Bülent Bey Berkan Bey teşekkürler.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
onun içine yumurtluyor dişi kuş . yanii yumurtaları bir arada tutması için gereken oyuk +1

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Kuzey bey linkini verdiğiniz yerdede gereken açıklama yapılmış '' Yuva tabanında bulunan folluk sayesinde yumurtaların sağa sola savrulup zayi olmasını engeller.''

yalnız hevesinizi kırmak istemem ama muhabbet kuşun üremesi için uygun olmayan bir yuvalık hem çok küçük hem yuva tabanı içbükey oyuk değil yuvalık malzemesi çok ince ve sanırsam çam değil bit pire için vazgeçilmez bir yuva havalandırma deliği yok vs.

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Cihan AYTAN' Alıntı:
Kuzey bey linkini verdiğiniz yerdede gereken açıklama yapılmış '' Yuva tabanında bulunan folluk sayesinde yumurtaların sağa sola savrulup zayi olmasını engeller.''

yalnız hevesinizi kırmak istemem ama muhabbet kuşun üremesi için uygun olmayan bir yuvalık hem çok küçük hem yuva tabanı içbükey oyuk değil yuvalık malzemesi çok ince ve sanırsam çam değil bit pire için vazgeçilmez bir yuva havalandırma deliği yok vs.
Cihan Bey, benim bir çift kuşum var sadece bu yuvalığı yan koyayım diyorum. Evet dar hakikaten. Yan koyarsam belki geniş olur. Bit gelmeyen yuvayı nerde bulurum. Buna bit gelir mi? Sanırım kavak ya da meşe.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Kuzey bey ideal yuvalık aşağıda linkini verdiğim noktadan resmine bakabilirsiniz eğer bir çift kuşunuz varsa sizin için daha iyi olacak siz ağır gelmeyecek ve kuşlarınızın bakımını daha iyi yapabileceğinizi düşünerek bu tür bir yuvalık tavsiye ederim  bit olayına gelince bit haşere ortamını ideal yaşama durumunu bulduktan sonra heryere musallat olur ama çamı kokusunu kuşlar çok severken nedense bitlerin fazla sevmediğini biliyorum o sebeple söyledim yani hiç gelmez demiyorum aşağıda linkteki örnek yuvalık uygundur daha uygun fiyata bulduğunuzda hiç kaçırmayın derim

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-kafes-sultan-papagani-yuvaligi-32548441/detay

kuzey

Uzman Üyemiz
Adı
Kuzey
Soyadı
Kara
Cihan AYTAN' Alıntı:
Kuzey bey ideal yuvalık aşağıda linkini verdiğim noktadan resmine bakabilirsiniz eğer bir çift kuşunuz varsa sizin için daha iyi olacak siz ağır gelmeyecek ve kuşlarınızın bakımını daha iyi yapabileceğinizi düşünerek bu tür bir yuvalık tavsiye ederim  bit olayına gelince bit haşere ortamını ideal yaşama durumunu bulduktan sonra heryere musallat olur ama çamı kokusunu kuşlar çok severken nedense bitlerin fazla sevmediğini biliyorum o sebeple söyledim yani hiç gelmez demiyorum aşağıda linkteki örnek yuvalık uygundur daha uygun fiyata bulduğunuzda hiç kaçırmayın derim

http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-aksesuarlar-kus-kafes-sultan-papagani-yuvaligi-32548441/detay
Cihan Bey çok teşekkür ederim. Bunu araştıracağım. Ben Maltepe'deyim. İstanbul. Bu civarda petshoplar var ama bunun gibi yuvalık yok. Bulursam hemen alıcam. Sağolun.

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
+1 2  3
Cihan AYTAN' Alıntı: