yuvalığın konumu doğrumu...?

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
tüm forumdaki online olan yada olmayan abilerime arkadaşlarıma hayırlı akşamlar,size bir konuda danışmak istiyorum.bir çift eş muhabbet kuşumun kafesine taktığım yuvalığın konumu doğrumu bunu öğrenmek kafesle ilgili yanlış bir konum varsa tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum şimdiden yorumlar için teşekkürler. not ( kuşlar iyi anlaşıyorlar hatta birlikte yuvaya girip çıkıyorlar ancak tüy dökümünde olduklarından yavru yapma niyetinde değiller    icon_wall 
herkese iyi forumlar tek merak ettiğim yuvalığın konumu )

http://g1212.hizliresim.com/14/c/gtsm4.jpg

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Doğukan GÜLFİDAN' Alıntı:
tüm forumdaki online olan yada olmayan abilerime arkadaşlarıma hayırlı akşamlar,size bir konuda danışmak istiyorum.bir çift eş muhabbet kuşumun kafesine taktığım yuvalığın konumu doğrumu bunu öğrenmek kafesle ilgili yanlış bir konum varsa tecrübelerinizden yaralanmak istiyorum şimdiden yorumlar için teşekkürler. not ( kuşlar iyi anlaşıyorlar hatta birlikte yuvaya girip çıkıyorlar ancak tüy dökümünde olduklarından yavru yapma niyetinde değiller    icon_wall 
herkese iyi forumlar tek merak ettiğim yuvalığın konumu )

http://g1212.hizliresim.com/14/c/gtsm4.jpg
resimde yuvalık göremedim??

dou

Üyemiz
Adı
DOĞUKAN
Soyadı
GÜLFİDAN
Mert beyinde dediği gibi az daha yukarda olmasında fayda var.
[/quote]

suluğun hemen sağ ve sol tarafında iki kapı var ordan birini taksam yuvayı uygun olur heralde dimi.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ YUVALIĞI EN ÜST SEVIYEYE ÇIKAR ÇUNKI KUŞLAR KANDILERINI GUVENDE HISSEDERLER  VE BAĞLANTILARINI SAĞLAM YAP HAVA DELIKLERİ BOL AŞ YAVRULAR ÇIKMAYA BAŞLADIKÇA AZAR AZAR HEMSTR TALAŞI EKLE KUŞLARI  SABIT BIR YERE KOY RAHATSIZ ETME ISI IŞIK BAKIM LA BOL YAVRULARA SLM

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Doğukan GÜLFİDAN' Alıntı:
Mert beyinde dediği gibi az daha yukarda olmasında fayda var.

suluğun hemen sağ ve sol tarafında iki kapı var ordan birini taksam yuvayı uygun olur heralde dimi.
evt uygun olur
sulukların sağ veya sol tarafındaki kapılara asabilirsin yuvalığı..