yuvalık var girip çıkıyor, içinde talaş ve kum var, talaşı ufalamış iyice, dışkısında ve poposunda belirgin bir farklılık göremedim. kuşları çok fazla gözlemleyemiyorum, ayrı bir odada göz hizasından yükseğe astım bakalım inş yumurtlar aylardır gezmediğim forum danışmadığım adam kalmadıMurat GÖÇMEN' Alıntı:Yumurtliyacaktir, ... bekleyin ve görün, ...
DI$KISI büyük büyükmü ?
Yuva yokmu ?
aynen dediğiniz gibi yumurtlayacak olan onlar ama biz kıvranıyoruzMurat GÖÇMEN' Alıntı:Kime dani$irsaniz dani$in, ... nafile, ...
Ku$lariniz, iclerinden ne gelirse onu yapacaktir, ...
Fazla rahatsiz etmeyin bari, ... onlar i$lerini gayet iyi bilirler![]()
Siz yem ile mama ve su yeti$tirin yeter !![]()
yorumlarınız için teşekkür ederim. bu cümleleri ancak gerçek bir hayvansever kurabilirdi sizde öylesiniz anlaşılan. hayvanlara para kaynağı yada süs olarak değil de can olarak bakmak gerektiğini düşünüyorum onun için de elimden geleni yapıyorum. kuşlarım ele alışık değil çok yabaniler. erkeğim 15 aylık daha önceki eşi ölünce yenisini almıştım 5-6 ay oldu. daha önce salonda besliyordum ilgileniyordum, ama farkettimki erkek dişiye binmeye çalışırken göz göze geldiğimizde hemen ayrılıyorlar, gizli gizli izlemeye çalıştım yine uzaklaştılar. bende kullanmadığımız odaya göz hizasından uzağa koydum günlük yemlerini sularını kontrol ediyorum. dişim 12 aylık yazın kızıştı ama yer değişikliğinden dolayı yumurtlamadı zannımca. en büyük sıkıntım öğretmen olmamdan dolayı kuşları yaz tatilinde ve ara tatilde şehir dışına çıkarmak zorunda kalmam. ona da çare bulamadım. başkasına emanet edemiyorum, benim kadar ilgilenmezler diye...Murat GÖÇMEN' Alıntı:Ciftle$irken izledinizmi ku$lari ?
Yuvaligi erkenden taktiginiz vakit, di$i kendini erkegin azginligindan korumak icinde yuvaya girip orada rahatca nefes almaya bakar, ...
Bazende bu tür durumlar olur, ... üretici veya besleyici ku$larin halinden anlamadigi zaman genelde, ...
Sakinan göze cöp girer !
Te$vik edin, kandirin vesayre, fakat ku$larida onlardan beklediginiz durumlarada hazirlayin !
Ol demeyle oldurmak bizim ne haddimize, ... ve onlar i$lerini gayet iyi bilirler, ... sizde seyredin ve beden dillerinden anlamaya cali$in, ...
Di$arda olan di$inin kuyrugu iner cikar, rahat durmaz yani, ... ve ciftle$meler olur, ... DI$KISI anormal $ekilde büyük olur, ...
Olurda olur, yani her$ey olur sizin anliyacaginiz![]()
Hakkinizda háyirlisi ne ise o olsun !
Ve zannetmeyinki siz kivraniyorsunuz, heycaniniza verin, ... olan yine di$iye oluyor, yuvayida di$i ku$un yaptigina göre, gönlünü ho$ tutmak gerek![]()
Degilmi !?! 8)
Uzaktan seyredin, günlük yuvaligin kapagini kisaca acip bakin ve geri kapatin ku$u kacirmadan, ... ki, günlük kontorllere $imdiden ali$sin, ...
Ben ku$larimi ok$arim, severim, hemde yumurtlarkende yatarkende, ... ele ali$ik olduklari icin sorun yok, ... tabi doguma vesayre denk gelirsem![]()
Hergün Baba oluyoruz yine bu ara![]()
Ektiginiz tohum Fidan olur, Fidan Agac olur, ve her insan ektigi Agacin Meyvesinide görmek ister, ... dogamizda var bu, ve her canli böyledir, ...![]()
teşekkür ederim söylediklerinize aynen katılıyorum, gelişmelerden haberdar edeceğim, inşallah en yakın zamanda iyi haberlerle tekrar karşılaşırız...Murat GÖÇMEN' Alıntı:Sagolun![]()
Hakkinizda háyirlisi arkada$im, her$ey olur![]()
Sizde kendinizi o kadar kaptirmayin, her$ey azda olsa olacagina varir, degilmi ?
Insanin parmak izide hayvanlar alemindede biryere kadar ancak, ... gerisi birazda doganin kanunlarina kalir, ...
Yumurta olur, ici canli olur, fakat yumurta kabugunu kirmaya bile gücü olmiyabilir, ...
Dünyaya her gelen canli, hele memelilerde mesela, dünyaya gelmesiyle bile cok büyük bir ba$ari elde etmi$tir !!!
O kadar kolay degil bu Dünyaya gelmek, ... gelemiyenleri dü$ünün, ...
Ava giderken avlanmak var, saniye üstüne dü$mana yem olma tehlikesi var, yani varda var, ...
Evladina kiyan Ebeveynler var, ve sadece hayvan diye hitab ettiklerimizde degil, ... asil hayvanlar insana benziyenlerden cikiyor ne yazikki, ... yalanmi ?![]()
O yüzden bende hep " i$imiz hayvanlarla " derim, ... yarasi olanda kara kara dü$ünsün dursun vede istedigi kadar gocunsun![]()
Dogru sözler bazen aci olur, güzel sözler bazende yalan olur, ... o yüzden yalana dolana gerek yok, ve insanlara akil ermezken hayvanlarami erecek ? confusedtw
Bizi son geli$melerden haberdár edersiniz artik, ...
benim bit konusunda hiç problemim olmadığı için bilgim yok ama bu şekilde ilgisiz konuların altına yaptığınız yorumlara cevap alamazsınız. tavsiyem forum anasayfasınıdaki sorularınız ve cevaplarımız kısmına yeni konu açmanızdennssel' Alıntı:arkadaslar bırsey sorcam bılen arkadas varsa yardımcı olabilirmi çift kusum var kasınıorlar bit pire göremedim tüy döküyörlar ama 1 ay oldu nerdeyse bit spreyide kullandım ama kaşınmaya devam ediyorlar yardım edermisniz