Yuvalık Hakkında Yardım Acil

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Merhaba arkadaşlar biyerden yuvalık buldum sipariş vereceğim sizce ideal mi? Ben çok beğendim sizlerinde görüşünü bilmek istiyorum

Resimleri

http://img833.imageshack.us/img833/7251/61724063.jpg
http://img10.imageshack.us/img10/9731/99321491.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/3188/14064306.jpg
http://img546.imageshack.us/img546/8247/27823260.jpg

Eni : 15Cm Yüksekliği 20Cm  Derinliği ise: 24 cm . 6 ve 8 mm amerikan kavak kontraplağından yapılmış yorumlarınızı bekliyorum.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Güzel yuvalık fakat içinde plasikli olanları tercih etmenizi öneririm özellikle yavru varken temizlemesi hijyen konusunda kolaylık sağlar.

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Izgaralı olduğundan sorun olmaz sanırım . Altında plastik olanları önermiyo sitedeki abilerimiz.Ama ayrıten alıpta koyabiliriz o sorun olmaz sanırım.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
Herkezin kendi üretme şekli vardır. Ölcüleri uyarsa nedne olmasın. Temizlenmesi ve değişmesi çok rahat oluyor. Senin kendi fikirlerin önemldir.  Biri pvc sever biri tahta biri plasik kendi zevklerine uygun kullanırsın.Bu bir hobidir hobiyide zevkne göre yaparsın bütün mesele budur. İyi üretimler.

Cihat Cenk

Takipçi Üyemiz
Adı
cihat
Soyadı
BURAK
Güray ÖZKUL' Alıntı:
Güzel yuvalık fakat içinde plasikli olanları tercih etmenizi öneririm özellikle yavru varken temizlemesi hijyen konusunda kolaylık sağlar.
+1

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Murat GÜLLÜ' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar biyerden yuvalık buldum sipariş vereceğim sizce ideal mi? Ben çok beğendim sizlerinde görüşünü bilmek istiyorum

Eni : 15Cm Yüksekliği 20Cm  Derinliği ise: 24 cm . 6 ve 8 mm amerikan kavak kontraplağından yapılmış yorumlarınızı bekliyorum.
Yuvalıklar ideal  fiyat hakkında bigi verirmisiniz. Ona göre görşümü belirteceğim.

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Evet kuşlarım yerli üstat yuvanın tasarımı yada şekliyle ilgili bi sorun olmaz sanırım.Başka yorum yazan abilerde olursa sevinirim...

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Murat bey gönül ratlığıyla al kuluçka dönemi tahta follukta olsun yumurtanın ısınmasında tahta daha iyidir kuşlar büyümeye başlayınca kuşları plastik yuvalığa (folluk-1.5 TL)koy folluklar yedek olur temizliğide kolaydır çok rahat edersin bende 60 yakın siparişim olacak senin folluklardan ben bir yuvalığı senin verdiğin fiyatın 3 katına yakın verdim 60 adet yaptırmıştım Ankaradan. 8 Tl adet fiyatı çok uygun. Kendinde yapabilirsin fiyat düşer yalnız tahta folluğa oyuk açman için özel bıçak yaptırman lazım o da alcağın yuvalıklarla aynı fiyata geliyor. İleride jumbo veya İngilize dönersen ölçüleri ideal işini görür... Selamlar...

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
ahmeterol' Alıntı:
Murat bey gönül ratlığıyla al kuluçka dönemi tahta follukta olsun yumurtanın ısınmasında tahta daha iyidir kuşlar büyümeye başlayınca kuşları plastik yuvalığa (folluk-1.5 TL)koy folluklar yedek olur temizliğide kolaydır çok rahat edersin bende 60 yakın siparişim olacak senin folluklardan ben bir yuvalığı senin verdiğin fiyatın 3 katına yakın verdim 60 adet yaptırmıştım Ankaradan. 8 Tl adet fiyatı çok uygun. Kendinde yapabilirsin fiyat düşer yalnız tahta folluğa oyuk açman için özel bıçak yaptırman lazım o da alcağın yuvalıklarla aynı fiyata geliyor. İleride jumbo veya İngilize dönersen ölçüleri ideal işini görür... Selamlar...
Teşekkür ederim altındaki çam ağacından sanırım ızgara yeri.Ortasında oyuk varya o yeterli olmaz mı Acaba?

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
Yuvalıkları izmirde bi abim satıyo.Yalnız elinde fazla yok ama bi arkadaş daha istedi soracam eğer yaparlarsa yardımcı olurum

garip_dj

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.muratgullu.com.tr
Adı
Murat
Soyadı
Gullu
ahmeterol' Alıntı:
Ahmet bey size özel mesaj attım. Bilgi aldığımda sizede yanıt vereeğim