yuvalık hakkında yardım

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Normal gibi ama içiniz rahat değilse sultan papağanı yuvalıkları var ondan alın derim..

serkan gürbulak

Takipçi Üyemiz
Adı
Serkan
Soyadı
Gürbulak
genişlik gayet ideal.. zemin kaygan olmamalı.. yuva girişi biraz daha dar olmalı.. 2 cm kadar derin olması idealdir..

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Birşey daha eklemek istiyorum aynı yuvalıktan bir çiftimde kullanıyorum sorun olacağınız sanmıyorum diğer çiftimdede sultan papağanı yuvalığından kullanıyorum.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
FENA DEĞİL AMA DELİK ÇOK BÜYÜK YAVRU ERKENDEN YUVADAN ÇIKMAYA ÇALIŞIR. YATAY DEĞİLDE DİKEY YUVALIK ALIRSANIZ DAHA KULLANIŞLI OLUR SİZİN İÇİN.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ ELİNE SAĞLIK SÜRGÜ İLERDE SORUN ÇIKARIR KAPAĞIN SÜRGÜSÜNÜ AKSİ İSTİKAMETE AÇARSAN AZ ARALADIĞINDA SIKINTI OLMAZ ŞU AN DİREK KUŞUN ÜSTÜ AÇILACAK YUVALIK DELİĞİ ÇOK BÜYUK KUŞUN EBATINA GÖRE SÜRTÜNEREK GİRİP ÇIKACAK  8 VEYA 10 LUK MATKAPLA HAVALANDIRMALARI ÜSTTEN DELİVER KUŞLAR HAVA ALSIN  GÜLE GÜLE KULLAN SLM

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
Habil TANTA' Alıntı:
FENA DEĞİL AMA DELİK ÇOK BÜYÜK YAVRU ERKENDEN YUVADAN ÇIKMAYA ÇALIŞIR. YATAY DEĞİLDE DİKEY YUVALIK ALIRSANIZ DAHA KULLANIŞLI OLUR SİZİN İÇİN.
HAVALANDIRMA DELİKLERİ ACIN

E

elaziz2316

Guest
Habil TANTA' Alıntı:
      Yuvadan erken çıkan yavrular da problemler yaşanabiliyor. Hatta ölüme kadar gidebiliyor. Arkadaşların dediği gibi giriş deliği haddinden fazla büyük ve yükseklik de haddin fazla az. Bence değiştirme şansınız var ise bunları kullanmayınız.