Yuvalık Hakkında

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Merhaba üstatlar;
Size bir sorum olacak şimdi abilerim ben sultan papağanlarım için yuvalık alacağım piyasada onlara göre adam akıllı yuvalılar yok ama bir sitede yuvalıklar gördüm fiyatları ucuz geldi sizce bunlar sultanlar için uygun mu?

Boyutu bu 22X20X20 fiyat olarak 7,5 Tl+ kdv sizce nasıl giriş deliği dar ama genişletirim onu sorun değil marangozlar yapar sanırsam ayrıyetten site güveilirmi http://naturbird.com/?SyfNmb=1&pt=Anasayfa ismi Naturbird sizce alıyım mı ha birde Ankara ya kargo ücreti ne kadar tutar...

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Yuvalik biraz daha geniş olsa daha iyi olur 25-26 cm gibi . Giriş çapı 7 cm . Idealdir .Naturbird Erol beyi arayın gerekli bilgiyi verir kargo için

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Yuvalik biraz daha geniş olsa daha iyi olur 25-26 cm gibi . Giriş çapı 7 cm . Idealdir .Naturbird Erol beyi arayın gerekli bilgiyi verir kargo için

FÜKRET

Uzman Üyemiz
Adı
FİKRET
Soyadı
SAĞ
Yuvalik biraz daha geniş olsa daha iyi olur 25-26 cm gibi . Giriş çapı 7 cm . Idealdir
+1

gkyksr

Takipçi Üyemiz
Adı
Gökay
Soyadı
Küser
Hepinize teşekkür ederim napıyım o zaman almıyım mı? Giriş deliğini büyütürüm ama bunun büyüğünün nerden bulabilirim sultan lar için ideal yuvalık 25*25*25...

lynx1985

Takipçi Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
doğruöz
Daha önce alışverişim oldu problem yaşamadım.