YUVALIK İÇİ TAHTA EKİ NASIL SİZCE ?

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Yuvalığı aldığım pet shopcu bundan satmıyordu, 'Zaten yumurtaları bir araya getiren annedir, ona ihtiyaç yok, hem daha büyüklerinde satıyorum' dedi bana. Ben de yuvalığı aldım, iç aparatını başka pet shoptan aldım, biraz uzun bu yuvalığımın içine göre ama ben onu keserim sorun olmaz, bu mu olan aparat ?  'Muhabbet kuşları için olan bu' dedi. Kendiliğinden oymalı olmadığı için bunu almak zorunda kaldım. İyi mi sizce? Olması gereken bu mu ?

Ayrıca yuvarlak yer yuvalık girişinin altında mı olmalı yoksa karşısında mı ? Teşekkürler şimdiden.

ilker

Uzman Üyemiz
Adı
ilker
Soyadı
ERTÜRK
YUVALIKLARI YAPAN KOYMUYOR ONLARI İÇ KISIMLARI BENDE KENDİM KESTİRDİM MÜŞTEİLERİME TAM OLARAK VERİYORUM

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Evde 1 çift kuş besliyorsanız sizin için yeterli...Ancak  büyük üreticiler için bu tarz uygun deil...2,5 mm lik tahtayı özel bıçak ile oyarak altlık yapılmalııdır.

ozgurdemirbas

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Demirbaş
o tarz yuvalığı kullanırken yavrusunu çok istediğim bir çiftin yumurtaları anaç kuşun yaramazlığından ötürü o tahtanın altında kalmıştı bi açtım hepsi donmuş gitmiş. 

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Özgür DEMİRBAŞ' Alıntı:
o tarz yuvalığı kullanırken yavrusunu çok istediğim bir çiftin yumurtaları anaç kuşun yaramazlığından ötürü o tahtanın altında kalmıştı bi açtım hepsi donmuş gitmiş.
Geçmiş olsun. Fakat ben kafese sabitlemeyi düşünüyorum. Hatta altlara iyi bir yapıştırıcı uhu vs. ile  yuvalığa yapıştırmayı düşünüyorum ki yine çıkma gibi bir dert olmasın. Yapıştırıcılar dışarı taşmayacak tabiiki.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
KARDEŞ SEN KENDİNE VE KUŞLARA BİR İYİLİK O ALDIĞIN APARATIN YANİ İÇİ YUVARLAK KESİLMİŞ KONTRAPLAĞIN YUMURTALARIN GELECEĞİ İÇ KISMI KESKİN OLDUĞUNDAN YUMURTALAR HASAR GÖRÜR ZIMPARA İLE KESKİNLİĞİNİ YOK ET YAPIŞTIRARAK BOŞLUK KALMAYACAK ŞEKİLDE GÜLE GÜLE KULLAN SLM

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Kemal AKBULUT' Alıntı:
KARDEŞ SEN KENDİNE VE KUŞLARA BİR İYİLİK O ALDIĞIN APARATIN YANİ İÇİ YUVARLAK KESİLMİŞ KONTRAPLAĞIN YUMURTALARIN GELECEĞİ İÇ KISMI KESKİN OLDUĞUNDAN YUMURTALAR HASAR GÖRÜR ZIMPARA İLE KESKİNLİĞİNİ YOK ET YAPIŞTIRARAK BOŞLUK KALMAYACAK ŞEKİLDE GÜLE GÜLE KULLAN SLM
Allah razı olsun ustam. Hızır gibi yeşiyorsunuz her şeyime, çok teşekkür ederim.

Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
Sağ olasın Bayram ustam fakat şimdilik bunu bulma imkanım yok. Daha sonra inşAllah.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
KARDEŞ SEN KENDİNE VE KUŞLARA BİR İYİLİK O ALDIĞIN APARATIN YANİ İÇİ YUVARLAK KESİLMİŞ KONTRAPLAĞIN YUMURTALARIN GELECEĞİ İÇ KISMI KESKİN OLDUĞUNDAN YUMURTALAR HASAR GÖRÜR ZIMPARA İLE KESKİNLİĞİNİ YOK ET YAPIŞTIRARAK BOŞLUK KALMAYACAK ŞEKİLDE GÜLE GÜLE KULLAN SLM (KEMAL AKBULUT) ABIYE KATILIYORUM