Yuvalık ile ilgili Sorum..?

kadir18

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
ahmett
arkadaşlar petsopdan çift aldım Maşallah.. erkekğin ceresi koyu mavi bayaa kızmış sanırım dişi ise beyaz.. ancak dişi sürekli yuvalıkla ilgileniyor.. giriyor çıkıyor giriyor çıkıyor.. günde en az 20 dakika yuvalıkta kalıyor.. iki kuşta benden korkmuyor yanlarına gittigimde hemen yanında oldugum tünege konuyorlar yemleşiyorlar erkek kur yapıyor..

sorum şu..  Dişinin Ceresi Beyaz ancak yuvalıga niye ilgi gösteriyor? İki Kuşta Yuvalığa ilgi gösteriyor İkiside Yuvalıga giriyor 5 10 dakika duruyorlar çıkıyorlar..

Dişiler Kızıştıklarında cereleri hep kahverengi mi olur?

Umarım anlatabilmişimdir Yardımlarınızı bekliyorum..

samet hocaoglu

Uzman Üyemiz
Adı
samet
Soyadı
hocaoglu
öncelikle hayırlı olsun dişinin kızışması için kahverengi olmasına gerek yok demekki hazır hissediyor kendini :) en kısa zamanda yavru alma dileğiyle inş ama resim yükleyebilirsen yükle üstadlar cevap yazar ben yalınıyor olabilir saygılar

kadir18

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
ahmett
Samet HOCAOĞLU' Alıntı:
öncelikle hayırlı olsun dişinin kızışması için kahverengi olmasına gerek yok demekki hazır hissediyor kendini :) en kısa zamanda yavru alma dileğiyle inş ama resim yükleyebilirsen yükle üstadlar cevap yazar ben yalınıyor olabilir saygılar
resimleri en kısa zamanda yükleyecegim hocam  dişi günde 20 30 kere girip çıkıyor erkek yuvalıgın tüneginde bekliyorlar.. bazende içeri giriyorlar.. dişinin popo tarafında herhangi bir şişme yok yani yumurta belirtisi.. ama soluk alıp verisini 1 metreden duyabiliyorum..

birde Led aydınlatma kuşlara zarar verir mi?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
dişi hazırsa cere rengi mühim değil yada şart değil. inş kuşunuz yumurtlar. siz özellikle sabahları erken saatlerde onları bir dinleyin çiftleşme sesleri var mı? sabahları çok canlı olurlar.
ama bir ihtimal de dişinizin ilgisi sonradan sönebilir. yeni alınan kuşların hareketlerini kestirmek zor oluyor. hayırlısı olsun

kadir18

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
ahmett
sabahları dinlerim.. bu işin yuvalıkta olma ihtimali var mıdır?

MÜJDAT

Takipçi Üyemiz
Adı
MÜJDAT
Soyadı
TEKİNTUĞ
BAZI DİŞİ KUŞLARDA CERE RENGİ KOYULAŞMAYA BİLİR .DİŞİ VE ERKEĞİN YUVADA VAKİT GEÇİRMESİDE İLLA YUMURTLUCK ANLAMINA GELMEZ BAZI KUŞLAR DIŞARIDAN ÜRKTÜĞÜ ZAMANDA GÜNLERİNİ YUVALIKTA GEÇİREBİLİYOR BUNU EN İYİ SEN KUŞLARINI GÖZLEMLEYİP ANALİZ EDİCEN. BİR KUŞ SADECE YUVALIKTA EŞLEŞMEZ GENELDE TÜNEKTE EŞLEŞİRLER

zafersamet

Uzman Üyemiz
Adı
ATİLLA
Soyadı
YILDIZ
Müjdat TEKİNTUĞ' Alıntı:
BAZI DİŞİ KUŞLARDA CERE RENGİ KOYULAŞMAYA BİLİR .DİŞİ VE ERKEĞİN YUVADA VAKİT GEÇİRMESİDE İLLA YUMURTLUCK ANLAMINA GELMEZ BAZI KUŞLAR DIŞARIDAN ÜRKTÜĞÜ ZAMANDA GÜNLERİNİ YUVALIKTA GEÇİREBİLİYOR BUNU EN İYİ SEN KUŞLARINI GÖZLEMLEYİP ANALİZ EDİCEN. BİR KUŞ SADECE YUVALIKTA EŞLEŞMEZ GENELDE TÜNEKTE EŞLEŞİRLER

kadir18

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
ahmett
kuşlar korkmuyorlar.. dediğim gibi en yakın tünege gittigimde yanıma geliyorlar.. sürekli günde toplam 1 saat kadar yuvalıkta vakit geçiriyor.. erkek yuvalıgın tünegine gidip sanki dişiye hadi içeri gir cinsinden birşey yapıyor ve dişi yuvalıga giriyor..

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
yazdıklarınız iyiye işaret inş yumura gelir. dişi yuvalığı tanımaya çalışıyordur

kadir18

Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
ahmett
bugün dişi kuş aralıksız 1 2 saat yuvaya girip toplamda 3 4 saat yuvada kaldı bu normal mi?