**YUVALIK KAFES TEMİZLİĞİNDEN GÖRÜNTÜLER YAVRU ARTIKATLADI YUVADAN ******'''''!!

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
AMA YEM YEMEYİ BİLMİYO YALNIZ ATLADI BU NORMALMİ ARKDAŞLAR BİRDE KAFESİN DABANINDA DURSA YAVRU ANNE BESLERMİ ACABA SIKINTI OLURMU  confusedtw

:) alkisd
yok kardeş anne yumurtlamıyor yumurtlamayacak yani yavru kendi atlıyo hergün günde 1 kere ben koyuyorum o atlıyor nedense artık kanarya yemi ve aspur bulamadımda kabuksuz yem aldım yavrular için yem yemeleri için olurmu acaba yeme alışmaları için.         

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Kafes tabanına aspur (kanarya yemi) serpiştirin yavru antreman yapsın, bu arada baba onu dışarda besler endişe etmeyin.

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Kafes tabanına aspur (kanarya yemi) serpiştirin yavru antreman yapsın, bu arada baba onu dışarda besler endişe etmeyin.
saol kardeş

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
atladıysa bile siz bir iki kere geri yuvalığa bırakın sürekli atlıyorsa ellemeyin arkadaşlarında dediği gibi kafesin tabanına yem serpin babadan öğrenir yem kırmayı

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
eğer yuvadan sık sık atlıyorsa ve artık yuvada kalmak istemiyorsa yem kırmayıda biliyordur iyi gözlemleyin
ayrıca eğer anne tekrar yumurtladı veya yumurtlayacaksa sabah kalktığınızda yavrunuzu kanlar içinde bulabilirsiniz  dikkatli olun...

cacık38

Takipçi Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
CEVİZ
Mert AYDIN' Alıntı:
eğer yuvadan sık sık atlıyorsa ve artık yuvada kalmak istemiyorsa yem kırmayıda biliyordur iyi gözlemleyin
ayrıca eğer anne tekrar yumurtladı veya yumurtlayacaksa sabah kalktığınızda yavrunuzu kanlar içinde bulabilirsiniz  dikkatli olun...
yok kardeş anne yumurtlamıyor yumurtlamayacak yani yavru kendi atlıyo hergün günde 1 kere ben koyuyorum o atlıyor nedense artık kanarya yemi ve aspur bulamadımda kabuksuz yem aldım yavrular için yem yemeleri için olurmu acaba yeme alışmaları için.  ??? ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) :-[

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
abi kabuksuz yemde kırmayı nasıl öğrenecekler :D kanarya yemi 1 yerde olmazsa diğerinde olur

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
kbuklu ve kabuksuzu karıştırıp verin
kısa zamanda alışır...

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
bır ıkı kere yuvalıga tekrar atın yıne aynı kafese ınerse artık yapacak bısey yok artık kafesten ayırmalısınız.yuvaalıkta cok kalması anneyı rahatsız eder yavru tehlıkededır haberınız olsun.yavru kac gunluk bılmıyorum ama popo tuylerı tamamlanmıssa o iş tamamdır.34-35 gunluk yavru rahatlıkla yem kırar.
saygılar