----Yuvalik seçimi----

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Hayirli aksamlar abilerim ben yuvalik alicamda büyük mu küçük mu yuvalik aliyim hangisini onerirsiniz  Saygilar

BACE

Takipçi Üyemiz
Adı
Deniz
Soyadı
Yılmaz
Hasan US' Alıntı:
İçinde kendinden plastik foluk olan hazır yuvalıklar var onlardan alabilirsiniz.
peki çam agacindan ortasi hafif eğimli büyük boy yuvalik nasil abi onuda duymuştum :)

ibraksum

Üyemiz
Adı
ibrahim
Soyadı
aksu
okuduğum araştırmalarım sonucu belçika tipi yuvalık aldım ve çok memnunum, yuvalık enine uzun olduğu için anne babanın yuvaya giriş çıkışında yavruların ezilme riski neredeyse hiç yok, ve şuan yavrulu çiftim var önceki kuluçkada erkek yuvalıkta durmazken şimdi bu şekilde olunca zamanının çoğunu yuvalıkta geçiriyor anneyle beraber yavruları doyuruyor üstüne yatıyor

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
İbrahim AKSU' Alıntı:
okuduğum araştırmalarım sonucu belçika tipi yuvalık aldım ve çok memnunum, yuvalık enine uzun olduğu için anne babanın yuvaya giriş çıkışında yavruların ezilme riski neredeyse hiç yok, ve şuan yavrulu çiftim var önceki kuluçkada erkek yuvalıkta durmazken şimdi bu şekilde olunca zamanının çoğunu yuvalıkta geçiriyor anneyle beraber yavruları doyuruyor üstüne yatıyor
Belçıka tipi yuvalığın oval çukuru derin değil, yumurtalar dağılabiliyor, plastik folluklarda daha derin, belçıka tipi yuvalıklarda oval çukur kısmının daha derin olduğu modellerden bulabilsek iyi olurdu...