Yuvalık veye Yavruluk Hk.

raka35

Yeni Üyemiz
Adı
RESUL
Soyadı
AKA
Merhaba;

Bu yuvalıkların malzemeleri neyden yapılıyor.tahta gibi olan ve mukavva gibi olan ürünler var hangisi sağlıklı.Kimisi küçük kimisi büyük.Kimisinin içinde plastik var kimisinde yok.Bu malzemelerin adlarını biliyormusunuz? araştırmak istiyorum.Yada bilen bir abimiz anlatabilir mi?Forumlara baktım bu konuyla ilgili bilgi bulamadım.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla
Resul AKA

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
üstad yuvalıklar genelde mdf kontraplaktan yapılıyor.ama en sağlıklısı çam tahtasından kendin yapmak yapamıyorsanda marangozda istediğin ölçüde kestir monte ettir.5 veya 10 tl verirsin yaparlar.mdf yazları çok sıcak kışın çok soğuk olur ama çam hem sağlıklı hemde mevsimlik.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Bekir ÇOLAK' Alıntı:
üstad yuvalıklar genelde mdf kontraplaktan yapılıyor.ama en sağlıklısı çam tahtasından kendin yapmak yapamıyorsanda marangozda istediğin ölçüde kestir monte ettir.5 veya 10 tl verirsin yaparlar.mdf yazları çok sıcak kışın çok soğuk olur ama çam hem sağlıklı hemde mevsimlik.
+1

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Bekir ÇOLAK' Alıntı: