yuvalıklardan hangisini tercih etmeliyim

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
elimde iki adet yuva var, çek irisi kuşlarım için kullanacam, kuşlarım ilk kuluçkasını dikey yuvalıkta geçirmiş, yuvalık çok küçüktü, elimdeki iki büyük yuvalıktan birini kullanmak istiyorum. resimlerde belirttiğim ölçüler dış kısımdan alınmıştır, iç hacminin ölçülerini açıklamamda belirttim.

1. yuvalık: 1cmlik çam ağacından yapılma, baya ağır bir yuva (cihat abimiz yapmıştı):dış ölçüleri resimde belittim, iç ölçüleri ise boy:21cm, yükseklik:17cm, en: 14,5 cm, yatay tip yuvalık

2. yuvalık: dış kısmı kavak kontrplağından yapılma, dikey tip yuvalık, iç ölçüleri boy:16cm, en:16cm, yükseklik:20 cm

dolunay-15

Takipçi Üyemiz
Adı
MEHMET
Soyadı
AYAN
ikiside uygun ama sitede şahin güngör abinin yuvalıkları eşsizdir... ben aldım sağolsun ankaradan istanbula gönderdi.  folluk muhteşem..  irtibata geçip almanı tavsiye ederim...

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mehmet AYAN' Alıntı:
ikiside uygun ama sitede şahin güngör abinin yuvalıkları eşsizdir... ben aldım sağolsun ankaradan istanbula gönderdi.  folluk muhteşem..  irtibata geçip almanı tavsiye ederim...
link atabilir misiniz veya sizin yuvanın resmini ekleyebilir misiniz?

ahkara46

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
kara
Mehmet AYAN' Alıntı:
linki biliyordum ama bir türlü bulamadım tlf : 05326312918 şahin güngör
neyse artık, internetten çam yuva içine olacak plastik folluklardan aldım, teşekkür ederim...