YUVALIKTA BİT LÜTFEN YARDIM !

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ÜSTADLAR GEÇENLERDE BİR KONU AÇMIŞTIM KUŞUM YUMURTLADI SONRA YUMURTAYI KIRDI DİYE.ŞİMDİ O ÇİFTİN 3 YUMURTASI DAHA OLDU MAŞALLAH DEVAMIDA GELİYOR.BU GECE KONTROL AMAÇLI KIRIK VARMI YOKMU DİYE YUVALIĞI BİR AÇTIM Kİ YUMURTALARIN ÜZERİNDE BİTLER GEZİNİYOR.ÇAM YUVALIK KULLANIYORUM.BU BİTLER İÇİN YUMURTALARI KIMILDATMADAN MALUM BENİM KUŞ ÇOK STRESLİ BUNLARI TEMİZLEMEM GEREK YOKSA HEM KUŞA HEMDE ÇIKARSA YAVRULARA BULAŞACAK.EVDE 2 ÇİFT BESLİYORUM DİĞERLERİNEDE BULAŞACAK BELKİDE BULAŞMIŞTIR.LÜTFEN Bİ YARDIM EDİN KAFAMDA 2 DÜŞÜNCE VAR
1-SİRKELİ SU YAPIP YUVALIĞA VE KUŞLARA SIKMAK
2-RESİMDEKİ ÜRÜN VAR ELİMDE ONU KULLANMAK TEŞEKKÜRLER.

cemonur

Üyemiz
Adı
Cem Onur
Soyadı
KALPAKÇI
Bekir Bey herhalde benim söyliyeceğim ürünle sizin resmini paylaştığınız ürün aynı olabilir. Ben avromec kullanıyorum. 1 litre suya 1 cc sularına uyguluyorum. 3 gün duruyor. İmkanınız varsa daha sonra o sudan kuşlara banyo verebilirsiniz.
Saygılar...

dafnemrl

Üyemiz
Adı
meral
Soyadı
karaköse
yavru ve yumurta varken yuvalık kuvvetli bir dezenfektan ile ilaçlanamaz.
okaliptüs yaprağı diye okumuştum. aktarlardan alıp bir deneseniz.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
ya bende ki dişi çok stresli en ufak harekette yumurtayı kırıyor. elimdeki ilaçtan yuvalığa döksem acaba yumurta falan kırarmı.ne yapacam diğerlerinede bulaştı.kafesin altı çok kirlendi nasıl temizleyecem bi çare verseniz.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bitler ne kadar ilaçlarsanız ilaçlayın yumurtalarını bırakır ve yumurtalar zarar görmez. Sizin Şimdi bir ilaçlama yapın. 10 gün sonra tekrar ilaçlayıp, ondan sonra da talaşın içine okaliptus yaprağının rondodan geçirilmiş halini karıştırın. İlaç konusunda tavsiye edemeyeceğim. Tecrübem yok bit konusunda.

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
İst'de olsaydın yardım ederdim. Bende bir ilaç var 1 kere kullandım 1 günde tüm bitleri yok etti. 1 yıldır bit görmüyorum artık.
İlacı 1 kere kullandım, tarihi geçmesinden korkuyorum :D 40 liraya aldım değdi 1 damla kullanmam. Çok etkili. Bu ilacı alamdan öncede çok yöntem denedim yok edememiştim.
Endecto adlı ilaç.

beko_27

Uzman Üyemiz
Adı
BEKİR
Soyadı
ÇOLAK
Memet YILMAZ' Alıntı:
İst'de olsaydın yardım ederdim. Bende bir ilaç var 1 kere kullandım 1 günde tüm bitleri yok etti. 1 yıldır bit görmüyorum artık.
İlacı 1 kere kullandım, tarihi geçmesinden korkuyorum :D 40 liraya aldım değdi 1 damla kullanmam. Çok etkili. Bu ilacı alamdan öncede çok yöntem denedim yok edememiştim.
Endecto adlı ilaç.
mehmet hocam bu ilaç internette yok nasıl temin edicem

zafer_1981

Uzman Üyemiz
Adı
zafer
Soyadı
aktemur
hocam slm;

öncelikle bolfo ilacı tavsiye ederim sanan.bunu kullandıktan sonra antepte çokca bulunan bitki okaliptus yaprağı kullan.rahatça bulabileceğini tahmin ediyorum.şayet bulamazsan siteden günay dönmezde olduğunu biliyorum yanlış hatırlamıyorsam.yanılıyorsamda kusura bakma.ama bolfoyu 10 gün kadar kullan.olayı tamamen bitir.okaliptus yaprağı daha sonra oluşucak bit olayına önlem olucak.şuanda bit var okaliptus olumsuz cevap verebilir.

saygılar

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Bende bir iki gün önce bir çiftimin tüneğinde küçük böceklergördüm büyük ihitimalle bit. Bugün avidust yani sizde olan ürünü ve vilmectin aldım bu akşam ilk kez tüm kuşlarıma uyguladım inşallah iyi gelir.