YUVALIKTA BİT

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
arkadaslar öncelıkle merhaba.

dün yuvalık kontrolu sırasında 5 yavrusu olan bır çiftimin yuvalıgında ve yavruların üstünde bit oldugunu farkettım.düzenlı opıgal 5 kullanıyorum ama anlayamadım.hemen dişi ve erkege opıgal 5 uyguladım.yuvalıgı yenisiyle değiştirdım.talaş altına yıne opıgal koydum.yavruları elıme alıdgımda kanat altında ve bas böylegesınde bıkac tane farkettım ve cok az yavrularıda uyguladım.sizce dogrumudur.? yapmam gereken başka bısey varmı?

bılgılerınızı almak ıstıyorum.SAYGILAR...

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bite kesin Çözüm için Quiko Ardap kullanmanı öneririm

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Kuşların ensesine ben vilmektin, yuvalıklarına opikal5 sürerim...

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Yahya SAYIN' Alıntı:
Kuşların ensesine ben vilmektin, yuvalıklarına opikal5 sürerim...

opıkal devamlı kullanıyorum yahya abı.vılmektını şimdi öğrendım yarın hemen bulucam.son durumu söylemek ıstıyorum abı.yuvalıgı degıstırdım yavrulara cok hafıf opıkal uygulamıstım anneye babayada uyguladım.yenı yuvalıgın altına taban tahtasının altına yıne opkal uyguladım.bugunku kontrolumde gözle görulur bıseye rastlamadım.bu kadar cabuk etkısını gösterırmı opıkal?

saygılarımla

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Şahin GÜNGÖR' Alıntı:
Bite kesin Çözüm için Quiko Ardap kullanmanı öneririm
sahın abı cok tesekkur ederım cevabın için.opıkal ve vılmektın yeterlı gelırmı yoksa ardap olmazsa olmaz mı?

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
İyi akşamlar Üretici Abimizin tavsiyesi üzerine Neguvon aldım yumurtalık üstünde siyah küçük yapılı böcekler vardı (ezince kan çıkıyordu) sonra Neguvonu kullandım 20 gr lık 5 tl , bir çay kaşıyığın ucu ile cam sil spreyinin içine koyup karıştırdım kuşlara ve her yere sıktım yemlikler sulukları ellemedim.10gün önce; bir gün sabah akşam uyguladım 5 gün sonra tekrar uyguladım.Yaptığım karışımı bitirene kadar sıktım her kullanımda yeni karışım yaptım şuan zararı yok Şükürler olsun.Yumurtalıktaki oluşan haşereler görünmüyor :)

hamdi iğdeci

Yeni Üyemiz
Adı
hamdi
Soyadı
iğdeci
Yalnız neguvonu çok kaçırırsanız kuşlarınızı öldürür çok dikkatli kullanılmalı köt birkaç tecrübe sahibi olarak söylüyorum    :'(

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Teşekkürler ölçülere dikkat ediyorum.

ensar

Takipçi Üyemiz
Adı
hüseyin
Soyadı
karabacakoğlu
Serkan GÜRBULAK' Alıntı:
vilmectin kullanmanızı tavsiye ederim ..
vilmektının kullanımı hakkında bıraz bılgı verebılırmısınız?sadece anne babayamı uygulanıyor yoksa yavrularında ensesıne damlatabılırmıyım.kac gunde bır uygulamam gereklı

ilkerözkara

Takipçi Üyemiz
Adı
İLKER
Soyadı
ÖZKARA
huseyin bey ben yıllardır bit için aynı uygulamayı yapıyorum daha hiç kümesimde bit olmadı kuş sayısı fazla olmasına rağmen.ayda 1defa sularına bymec koy birdaha kümeste bit görmezsin.ama şu anki çözüm ise neguvon ile heryeri spreyle sularına bymec koy suyu hayvanlar içtikten sonra birdaha üzerlerine bit gelmez...

F

fenerbahçeli

Guest
Allah kolaylık versin ben bu yüzden tüm çiftlerimim satmıştım.

Ruşen

Üyemiz
Adı
Ruşen
Soyadı
ERTEN
arkadaşım bit için öyle mükemmel bir ilaç varki bir sefer kullanıyorsun adresini yaz sana göndereyim bir daha bit i unut ben 100 çift ile üretim yapıyorumdaha  bit diye bir şey bilmiyorum ilaç tamamen bitkisel bursada birisi kendi yapıyor fiyatıda para değil  paketi 5 tl