yuvalıkta küçük bi değişiklik ama.......

selo25

Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
kurt
selam arkdaşlar ben yuvalığımn içine kuşçudan aldığım yuva kılını koymuştm dişi kuşumda güzlce örmüştü yuvayı onunla fakat dün kuşcuya yem almaya gttm ve onu çıkarp talaş koymamı ıstedı bn de talaş koydum fakat dişi kuşum yuvaya girmez oldu şimdi talaşı tkrar çıkarp yuva kılını koydm ama yine de yuvaya ilgsi azaldı bugün kardeşim yuvaaya girdiğini söyledi ama ne yapmalym

KaLI

Uzman Üyemiz
Adı
Hamdi
Soyadı
KaLI
Selçuk KURT.' Alıntı:
selam arkdaşlar ben yuvalığımn içine kuşçudan aldığım yuva kılını koymuştm dişi kuşumda güzlce örmüştü yuvayı onunla fakat dün kuşcuya yem almaya gttm ve onu çıkarp talaş koymamı ıstedı bn de talaş koydum fakat dişi kuşum yuvaya girmez oldu şimdi talaşı tkrar çıkarp yuva kılını koydm ama yine de yuvaya ilgsi azaldı bugün kardeşim yuvaaya girdiğini söyledi ama ne yapmalym
hocam muhabbet kuşlarında talaş ve yuva kumu kullanılıyor ben hep talaş koyuyordum talaş yok az miktarda sen karışma 1-2 gün ilgisiz kalsada girer fazla rahatsız etme

selo25

Üyemiz
Adı
selçuk
Soyadı
kurt
eyvallah kardeş ama ben yine yuva kılını koydum talaşa ilgi göstermedi

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
yuva kılı kanarya ve diğer finch grubu kuşlar içindir .... muhabbet kuşunda hamster talaşı kullanmanızı tavsiye ederim. bir iki gün değişiklikten dolayı yadırgasa bile yuvaya girecektir.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:
yuva kılı kanarya ve diğer finch grubu kuşlar içindir .... muhabbet kuşunda hamster talaşı kullanmanızı tavsiye ederim. bir iki gün değişiklikten dolayı yadırgasa bile yuvaya girecektir.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
yuvaya talas yada yem kabugu koyabılırsınız baka bırsey koymayın....