Yuvayı taktım

salihburakyavas

Takipçi Üyemiz
Yuvayı taktım ama İkiside Yuvadan çok korktular. Ve Henüz Yuvaya değil Yuvanın Yanına bile yaklaşmadılar. Korkularını yenmem için Birşey yapmalı mıyım yoksa Kendi Haline mi bırakmam Lazım.?

Fotoğraf ekledim Bir İki Tane :D . Bir Göz atın bakalım. Maşallah'ı da esirgemeyin :D .

Kafes Boyutu ve Yuvalık nasıl Sizce.?

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
kuşları kendi hallerine bırak . onlar zamanla yuvalıgı merak edipi içine girip bakacaktır. slm .

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
karşılıklı iki tünek koy. karşı karşıya oldukları için kuşlar birbirlerine rahatlıkla kur yapabilsinler. yuvalık güzel :) ilk defa böyle bir yuvalık görüyorum. :)

berkansenol

Uzman Üyemiz
Adı
berkan
Soyadı
şenol
yani tünekleri yan yana koy demek istedim. bir tüneği taktıktan sonra  2. tüneğide onunla aynı tele tak aralarında 8 cm boşluk olsun  . yani göz kararı ile iki kuşun birbirine kur yapabilirceği bir yer . daha nasıl anlatayım  .

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
tuneklerı yanlıs sekılde takmıssın karsılıklı 2 adet tahta tunek kullan derım çok da yukarıdan takma sımdıkı takılı hızası çok yuksek çıflesemezker tunegının bırı tahta dıgerı plastık gıbı görunuyor içinıdekı oyuncakları da al kafes sede olsun yuvadan daha cabuk ılgılenırler

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
kuşlarınız son derece sağlıklı görünüyo kafesinizdeki salıncak ve tünek harici malzemeleri çıkarırsanız daha sağlıklı olur

levent33

Uzman Üyemiz
Adı
LEVENT
Soyadı
ULUCA
YUVALARI ÇOK ŞİRİN OLMUŞ ANCAK TAHTADAN HAZIR OLANLARI DAHA MAKBUL UMARIM YAVRULARINIZI EN KISA ZAMANDA ALIRSINIZ KOLAY GELSİN