Yüzde 100 dana sucuğunda tavuk, dana kavurmada at eti.

ZaferUstun

Üyemiz
Adı
Zafer
Soyadı
Üstün
Bazı insanlar para için herşey yapıyor,tabi insan diyebilirsek.

habiltanta

Uzman Üyemiz
Adı
Habil
Soyadı
TANTA
Afyon sucuğun baş kentidir buarada bile en ünlü sucukculara bile güven azaldı normal bir durum.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
tartısı şaşanın vay haline !!

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Denetimler sıklaşmalı.Sadece devlet zabıta eliyle değil vatandaşta buna destek vermeli.
Hiç unutmam,3 yıl kadar önce bir haberde muhaber soruyordu vatandaşa sokakta ''muhbirlik yapar mısınız'' diye,kimse ''evet'' demiyordu,soru eroin konusu üzerineydi.Geneli korkuyordu,isppiyonculuk olarak adlandırıyordu.Oysa zehir tacirlerini deşifre etmek ispiyonculuk olsaydı,narkotik polisleri utanç içinde meslekelrini yapıyorlar anlamına gelir.Vatandaşımız ayrıca korkuyor başları belaya girer diye.

Denetim dedim,misal Mardin de askerlik yaptım.Bakkalların önünde kol kadar salam sucuk 2-3 liraya satılıyordu.Suriyeden geliyordu mallar sanırım,markaları bir garipti tabi,üzerlerinde arapçaharflerde vardı.
İnternet kafede sucuklu tost yedim,yer yeemz midem bozuldu,kesin o 2-3 liralık sucuktan koymuştu it herif.Zor yetiştim benzinliğe.Bu kadar ani etkisi var bunların.Sıkı denetim şart.Cezalar para değil hapis olmalı.
Markaları iyi araştırmak lazım,son kullanma tarihine bakmak gerekir,alış veriş yaptığımız yerlerin güvenirliğide önemli elbet.

En güzeli doğal sucuk,köyde yaptıracaksın yiyeceksin tadı daha güzel :D

geum

Uzman Üyemiz
Adı
Umut
Soyadı
GENÇ
Bu zamanda her ürünün için herşey mevcut. sadece bazıları gündeme geliyor. bilmediğimiz sayısız ürün var