Zeki kardeşimle yaptığımız çifthane :D

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
resimler net değil ama emek verilen herşey güzeldir hayırlı olsun güle güle kullan...

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Cep telefonu ile çektiğim fotolar olduğu için haklısınız. herkese çok teşekkür ederim bu ilk kafesimiz o yüzden acemice oldu inş. bi daha ki daha iyi olur :D:D

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
güzel olmuş maşallah valla bu kuşlar insanı sanatkaar  yapıyor

ben 2 sene öncesine kadar kendime yumurta bile kıramazdım hatta bekarken evi yakacak duruma gelmiştim mutfakla pek aram yoktu kuşların sayesinde artık yumurta bile kaynatabiliyorum  :D :D

E

elaziz2316

Guest
hasan_kctrk' Alıntı:
Cep telefonu ile çektiğim fotolar olduğu için haklısınız. herkese çok teşekkür ederim bu ilk kafesimiz o yüzden acemice oldu inş. bi daha ki daha iyi olur :D:D
    Harcanan emek ortada. Resimlerin netliğine çok da takılmamak lazım. Elinize emeğinize sağlık. İnşallah hayırlı üretimler yaparsınız.

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Cihan AYTAN' Alıntı:
güzel olmuş maşallah valla bu kuşlar insanı sanatkaar  yapıyor

ben 2 sene öncesine kadar kendime yumurta bile kıramazdım hatta bekarken evi yakacak duruma gelmiştim mutfakla pek aram yoktu kuşların sayesinde artık yumurta bile kaynatabiliyorum  :D :D
Cihan abi çok haklısın ben hayatım boyunca hiç yumurta yemedim hatta kokusundan bile midem bulanıyordu ama şimdi haftada bir yumurta kaynatıyorum :D:D bu arada değerli abilerim bugün bir çift kuş daha aldım inş. hayırlısı olur :D en kısa zamanda fotoları paylaşcam

Noldor

Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
Sekal
Elinize sağlık güzel olmuş kardeşim güle güle kullanın.Bu arada yeni kuşlarında hayırlı olsun.