Zeki MÜLAYİM ve Şahin GÜNGÖR abilerime teşekkürler

_BURAK_

Üyemiz
Adı
Burak
Soyadı
UYGUR
Merhaba,

Bugün Zeki MÜLAYİM ve Şahin GÜNGÖR abilerimle tanışma fırsatı buldum. Saolsun çok sıcak kanlı insanlar. Zeki abimle Şahin abinin üretimhanesine gittik. Saolsunlar bizleri ağırladılar, üretimhanelerini gezdirdiler. Gezerken kendimi sürekli MAŞALLAH demekten alıkoyamadım. Hem üretimhane hemde kuşlar on numara.

Tekrar buradan sizin nazarınızda kendilerine teşekkür etmek isterim.

Zeki abi ilgin samimiyetin için çok teşekkür ederim. O kadar işinin arasında banada zaman ayırdığın için teşekkürler.

Şahin abi Maşallah üretimhanenin ve kuşlarının hayrını görürsün İnşallah. Kem gözden ve nazardan Allah esirgesin.

Saygılar,

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
insanlar klavyenin arkasında başka.birebir karşılaştıklarında başka oluryor.birebir tanışmak her zaman dostluk ve arkadaşlık adına iyi sonuçlar vermektedir.

not:ziyarette RAFET TANIŞ,ORHAN DAĞCI,MEHMET HADRA,İBRAHİM MADEN,HÜSEYİN YILDIRIM varlardı.gerçekten ORHAN DAĞCI yı tanımaktan çok mutlu oldum.bundan sonraki üretim hayatımda benim yolumdaki hedefleri çok belirgin etti.tüm üretici arkadaşlarında onunla tanışmasını isterim.istanbul bu yönden çok şanslı.

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Site Dışında Arkadaşlarımızın Abilerimizin Böyle BirBirlerine Ziyarette Bulunmaları Dostluk Ve Bilgi Alış Verişi Yapmaları Çok Güzel Örnek Vereyim Ben Muhabbet Kuşu Besliyorum Evde Fakat Çok Bir Bilgi Sahibi değilim.Saolsun  Serkan KUCCUK Abim KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM . Bana Her Konuda Yardım Edio Her Defasında Serkan Abi Bana Yeni Yeni Şeyler Öğretiyor Bakımı,Yemi,Cinsi vs vs Onun İçin Sık Sık Gider Gelirim .Sitede Böyle Üretim Yapan Abilerimiz Arkadaşlarımız Oldukça Ne Bu Sitenin Sırtı Yere Gelir Nede Üretimin Ardı Arkası Kesilir

HERKESE BOL YAVRULU ÜRETİMLER DİLERİM...

SAYGILARIMLA...

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
S.ALEYKÜM
ABİ ALİ ŞENER BEN KONYADAN KONYA MERKEZDE ESNAFIM NASİP OLURSA İSTANBULA UZUN YOLA GİDECEĞİMDE İNŞ ZEKİ BEY VE ŞAHİN BEYİN TELEFONBLARINI KAYDETTİM Bİ ZİYARETTE BEN ETMEK İSTERİM..

JUMBOLARA MERAKIM VAR 2 ÇİFTİM MEVCUT ŞUANDA KONYADA DOĞRU DÜZGÜN BU İŞ YAPAN MALESEF YOK ORJİNAL KUŞLAR YAKALAMAK İSTİYORUM
ZEKİ BEY VE ŞAHİN BEYE SLM LAR

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Bende seninle tanışmaktan büyük mutluluk duydum Burak. Her zaman bekleriz sevgili kardeşim

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Ankara'nın taşına değil Şahin ve Zeki abinin muhabbet kuşlarına ve üretimhanelerine bakacaz Ankaraya gelince inşallah
Tabi değerli bilgileride önemli bizler için  rotfl

yisemu

Takipçi Üyemiz
Adı
MUSTAFA
Soyadı
KELLECİ
Valla tüm ziyaretlerin resimlerine bakıp imreniyorum sizleri gerçek dosluklar böyle doğar.
Gönül ne mey ister ne mey-hane Gönül muhabbet ister mey-hane bahane.
Allah (C.C) dostluklarınızı artırır inşallah.