Selam,
Hala yuvada olan yavrularin gagalari deforme gibi gorunuyor buyudukce duzelir mi? Yapilmasi gereken birsey var mi acaba?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selam yavrular buyumeye basladi fakat gagada deformasyon var sanki duzelirmi buyudukce, yoksa yapmam gereken birsey varmidir?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Selam,
Yumurtadan yeni cikan yavrulari kontrol ettigimde kafa ve gozleri sakiz gibi biseyle kapliydi. Su ile islatip temizledim sonra takip ettigimde anneleri oyle bir agizlarina kusuyorki kuslarin heryeri mama icinde kaliyo ve bu kafalarina yapisiyor.
Sizce bu durum yavrularin sagligi icin...
Aslinda disi kus daha fazla kizismisti tuy dokumune girdi. Erkek fazla kizismis durumda. Kizistirici falan vermiyorum aslinda. Ama disi kusun iyi beslenenedigini dusunuyorum. Erkek pek firsat vermiyor yada erkegin beslemesi yeterli olurmu bilmiyorum.
Selam,
Çok garip ama erkek kusum dişi küşün yuvalıktan çıkmasına asla izin vermiyor eğer çıktığını görürse öldüresiye saldırıyor.yuvalıkta besliyor bunu araları gayet iyi ama yuvalıktan cıkmayacak.
Ne yapmam lazım? henuz yumurtası yok dısının ve tuy dokmeye basladı sanırım strese girdi.
Sizce...