01-02 Aralık 2012 İstanbul Feshane (Kulüpler Yarışması) Resimleri

veycell66

Takipçi Üyemiz
Adı
veysel
Soyadı
özdemir
Eline sağlık Selehattin abi güzel bir gündü buarada sonunda Mesut abiyi ünlü yapmışsın:)

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Dostlar arasında; bayram tadında bir gündü..
    Camiamız Kanarya Kulüpleri mükemmel hazırlanmışlar; Derece alan tüm üreticilere Tebrikler..

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Uğur SARI' Alıntı:
.....eyyttt  koca  reis bee    yanındada  yavru kurtlar  :) zihnen oradaydım  lakin fiziken çalışmak zorundaydım gönüller  aynı  frekanstaya gerisi  teferruat..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
Karahan UZUN.' Alıntı:
.....eyyttt  koca  reis bee    yanındada  yavru kurtlar  :) zihnen oradaydım  lakin fiziken çalışmak zorundaydım gönüller  aynı  frekanstaya gerisi  teferruat..
al bi bendende o kadar karahan bey...

güray

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
VURAL
Eline sağlık başkanım teşekkürler bu güzel görüntüler için

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
ellerine sağlık abi güzel görüntüler.vekaleten yeğenim oradaydı ortamı çok beğenmiş.ilginize çok teşekkür ederim

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
bu işe başladıktan sonra en çok bu kulüpler yarışmasını çok sevdim ve özendim.adamlar ne güzel tertip ediyorlar.derece standı ve rozetleri bir harika.sırf o rozet ve kupa için bu yarışmalara katılır insan.bence federasyonda artık tektip madalya ve rozet işine bir son verse iyi olacak.insanın yarışmalara katılma isteği olmuyor.sonrada yarışmalara katılım az oluyormuş.hem dünya para vereceksin yarışmaya gelmek için hemde karşılığında klasik madalya ve rozet,tabi kimse katılmak istemez.bu kupa ve rozet işini düzelmeleri lazım.evin her tarafı aynı madalya ile doldu taştı.muhammed eşe dosta dağıtmaya başladı madalyaları.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah güzel kareler. Emeğine sağlık Selahattin abi