01.05.2011 İzmir Kuş Pazarı

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Her pazar gittiğimiz İzmir Kuş Pazarının fotoğraf ve videolarını ekliyorum . İyi seyirler...

Hürkan arkadaşım ve Ben İspinozlar ile poz verdik.

İşte Taklacılar...

Eski Güvercinci Hürkan anılarını tazeledi ...

Adet fiyatı 1000 tl olan güvercinler :)Bülent alacak gibi bakıyor. :)

izmir kuşpazarı 01.05.2011
izmir kuşpazarı 01.05.2011 2

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
İyid dileklerini ileten herkese teşekkürler. Gelen arkadaşları her zaman bekleriz.

sterlin54

Takipçi Üyemiz
Adı
erdem
Soyadı
sungur
paylaşım için teşekkürler bu java bülbüllerinin ortalama fiyatları nedir izmir bölgesinde bizim sakaryada 90 tlden başlıyor

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
teşekkürler uğraşınız için.
İzmir le ilgili bi şey eklemek istiyorum bu kafes üretimi izmirde hat safhada sanırım konyada ise araba üretecek kapasite var italyanlara yedek parça üretip satıyoruz onlarda geri paketleyip istanbuldan yurda sokuyor , orjinal adidasların %60 ı konyada üretiliyor vb birsürü ürün , ama kafes üretimi yok bu sebepleki siz çifthaneyi 17,5 - 20 tlye temin ederken biz burada 60-75 tlye alıyoruz izmirli ustalar şu kafesleri bi demonte yapsalar baya iyi olacak biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte kusura bakmayın.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Çok güzel görüntüler. Paylaşım için teşekkürler

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
yavuz alptekin' Alıntı:
paylaşımın için teşekkürler nasip olursa eğer bi günde izmire gitmek istiyoruz topluca
Her zaman bekleriz Yavuz bey. Buyrun gelin.

[quote author=erdem sungur] paylaşım için teşekkürler bu java bülbüllerinin ortalama fiyatları nedir izmir bölgesinde bizim sakaryada 90 tlden başlıyor [/quote]

Erdem bey Java ların fiyatları ortalama 50 tl dir. Mutasyonlarda azcık daha artabilir.

ufuk inan

Takipçi Üyemiz
Adı
Ufuk
Soyadı
İNAN
Ömer ADAM' Alıntı:
teşekkürler uğraşınız için.
İzmir le ilgili bi şey eklemek istiyorum bu kafes üretimi izmirde hat safhada sanırım konyada ise araba üretecek kapasite var italyanlara yedek parça üretip satıyoruz onlarda geri paketleyip istanbuldan yurda sokuyor , orjinal adidasların %60 ı konyada üretiliyor vb birsürü ürün , ama kafes üretimi yok bu sebepleki siz çifthaneyi 17,5 - 20 tlye temin ederken biz burada 60-75 tlye alıyoruz izmirli ustalar şu kafesleri bi demonte yapsalar baya iyi olacak biraz uzun oldu ama içimi döktüm işte kusura bakmayın.
Ömer bey , çifthaneler demonte şekildeler zaten burada.Katlanır şekilde yapılıyor tavası ve tüm kafes yüksekliği en fazla 7 cm civarı oluyor.Kargo ücreti toplu alırsanız oldukça düşer. Kargo olarak ambar firmalarını tercih ederseniz uygun fiyatlı gelir size tabi toplu bir alım yaparsanız. Ben geçen hafta 30 adet çifthane aldım 15 tl den ve memnunum.