07.10.2011 kümesim(Mümin TONGUR)

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
MAŞALLAH ÜRETİMHANE DE KUŞLARINIZDA PIRIL PIRIL HAYIRLI ÜRETİMLER DİLERİM

mtongur

Takipçi Üyemiz
Adı
Mümin
Soyadı
TONGUR
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Maşallah mumin hertaraf fayans olması güzel yanlız biraz soğukve serin  tutar ısıyı ayarlarsan sorun kalmaz bol yavrular alırsın inşallah
Selahattin abi kuşlar orada 2. kışını görüyor. Yağlı radyatörüm var. zaman ayarlı priz taktım. 2 saat yanıp 1 saat duruyor. 24 saat bu şekilde. 5. kat olduğu için soğuk oluyor ama kuşların olduğu yer yine de ılık oluyor. Radyatör iyi ısıtyor.radyatörsüz 10 derece radyatörle 25 derece.  şimdi içine yalıtım malzemesi çekicem. 2 duvara karşılıklı elektrikli battaniye serecem. Radyatör geçen sene çok yakmıştı.  Ay başında battaniye deneyecem bakalım. sonuç nasıl olacak merak ediyorum.

İsmail AKBAŞ' Alıntı:
sanırım evin banyosunda besliyosunuz kuşları
Evin en üstü yarım kat. kullanmıyoruz orayı genelde. O yarım katın banyosu. 1 oda, mutfak, banyo , tuvalet ve birde bursa manzarası var orda. :D Hedefim 2012 sonuna kadr banyodan hariç o odayıda doldurmak.

Yorularını esirgemeyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

ahmeterol

Takipçi Üyemiz
Adı
Ahmet
Soyadı
Erol
Mümin TONGUR' Alıntı:
Selahattin abi kuşlar orada 2. kışını görüyor. Yağlı radyatörüm var. zaman ayarlı priz taktım. 2 saat yanıp 1 saat duruyor. 24 saat bu şekilde. 5. kat olduğu için soğuk oluyor ama kuşların olduğu yer yine de ılık oluyor. Radyatör iyi ısıtyor.radyatörsüz 10 derece radyatörle 25 derece.  şimdi içine yalıtım malzemesi çekicem. 2 duvara karşılıklı elektrikli battaniye serecem. Radyatör geçen sene çok yakmıştı.  Ay başında battaniye deneyecem bakalım. sonuç nasıl olacak merak ediyorum.
Hayırlı üretimler battaniye fikri benim de ilgimi çekti elektrik? faturaya nasıl yansıyor ön araştırma yaptınız mı battaniyeler toz kapmaz mı? sonucu merak ediyorum bilgilendirirseniz sevinirim

E

elaziz2316

Guest
    Bazı kuluçka makinalarının içerisini ısıtmak için elektrikli battaniyede bulunan kablodan kullanılıyor. Siz de battaniye yerine bu kablodan alıp kullanabilirsiniz. Onun bir hesabı var. Wat'ına göre metre hesabı yapılıyor. Sonra kabloyu döşeyip eletriği veriyorsun. Birde termostat bağladın mı tamamdır. Ayarladığın ısıya gelince durur, ısı düşünce çalışır. Hem bu şekilde ısı da sabit olur.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Mümin. Allah bol verimli üretimler nasip eder inşaallah

snakestyle

Yeni Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
özel
Maşallah bende çok beğendim. Süper olmuş yavrularda baya keyifli ve sağlıklı. :)

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Maşallah abi ama senin mavi rainbowları göremedik
ve birde elektrikli battaniyeye bir yumurta mamasından yumurta sıçrasa çok çabuk bit yapmazmı ?