10 yumurtalı çiftim :)

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Maşallah Allah nazardan saklasın. 10 yumurta rekor deneyimi gibi..

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Allah nazardan saklasın.. önemli olan aslında yumurta sayısı deilde kusun dolu cıkaracagı oranda bakacagı sayıdır.. 20 de yumurtlasa ne care . 5 yavru büyütsün yeterlidir..

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
41 kere maşallah.çiftlerimden biri ilk yumurtladığında tam 13 yumurta yaptı 6 dolu çıktı inşallah sizinkilerin hepsi çıkar

gtatas

Takipçi Üyemiz
Adı
Gürcan
Soyadı
Tataş
Çok rahatsız etmeyin benim 15 yavru uçuran çiftlerim var bol şans dilerim.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
METİN BEY RESİM ALDATMIYORSA BUNLARIN İKİSİDE DİŞİ GİBİ KIZGINLIK YUMURTASI YUMURTLUYOR OLABİLİRLER
BU RENKLERDE ERKEKLERİN CERESİ PEMBE OLABİLİR RESİMDE PEK BELLİ DEĞİL AMA DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEY YUMURTALARA İKİSİDE YATIYOR VE YUVALIĞI TERK ETMİYORLAR NORMALDE EN AZINDAN ERKEK BU KADAR YUMURTALARA HAMLE YAPMAZ.

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ
Ömer ADAM' Alıntı:
METİN BEY RESİM ALDATMIYORSA BUNLARIN İKİSİDE DİŞİ GİBİ KIZGINLIK YUMURTASI YUMURTLUYOR OLABİLİRLER
BU RENKLERDE ERKEKLERİN CERESİ PEMBE OLABİLİR RESİMDE PEK BELLİ DEĞİL AMA DİKKATİMİ ÇEKEN ŞEY YUMURTALARA İKİSİDE YATIYOR VE YUVALIĞI TERK ETMİYORLAR NORMALDE EN AZINDAN ERKEK BU KADAR YUMURTALARA HAMLE YAPMAZ.
  Metin bey, ÖMER ADAM kardeşim oldukça dogru bir saptama yapmış gibi geldi banada..Düz beyaz kuşlar genelde dişi olurlar.Fotolar tam net olmadıgından kesin bir şey söylenemez ama bu ihtimali bir degerlendirin derim..

tenekeee

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
YILMAZ
Ömer ADAM' Alıntı:
Bu yüzden ben de hangisi dişi diye sormuştum :) Bana da ikisi de dişi gibi gelmişti.

ferhat2000

Yeni Üyemiz
Adı
FERHAT
Soyadı
KAYA
öncelikle masallah kardes. baska kusları bilmem ama yerli muhabbet kuslarında benim yıllardır yaptıgım şey şudur 6 yumurtadan fazlasını hep alırım sebeb şu ki yerli muhabbet kusunun guvdesi 6 yumurtadan fazlasını kapatamıyor. kus her defasında aynı yumurtayı altına alamadıgından kusun yumurtalarının bozulması içten bile değil. ancak 6 yumurtanın hepsini her defasında kapatabiliyor. boylelıkle her yumurta cıkıyor. ayrıca soyle dusunelim 10 yumurta uzerinden hesap yaparsak ve kusun 2. yumurtadan sonra yattıgını hesaplarsak ikinci yumurtayla son yumurta arasında 18 gun olacaktır yani ilk yumurta cıkmaya yuz tutmus olacaktır. sizce kus halı hazırda yumurtlamaya devam ederken yavruyu beslemesi nekadar doğru. paylaşmak istedim. umarım faydalı olur