değerli üreticiler. 15-20 günlük muhabbet kuşu yavrusunun karnı şişmiş balon gibi oldu. kursağının alt kısmı ve kursağı dolu .sanki hava dolu gibiydi.korktum bişi yapmadım ne olabilir?
Selamlar Mesut, yavruların kursakları ve karnı şiş olur zaten. İyi beslendiğinin göstergesidir bu.
Ancak bir fotoğraf eklersen yavruya bakalım. Fotoğrafı http://www.hizliresimyukle.com adresine yükleyip çıkan linki paylaşabilirsin.
bu kursak şişkinliğinden başka bişi bu. kursağı yem dolu kursağın alt kısmı bı dediğim.kuşu sırt üstü yaırınca kursak ve şişlik iki farklı yumurta gbi duruyor. 2 yıldır 20-30 takımla haşır neşir oluyorum ilk defa böyle bir şey oldu.malefes resim çekemedim
Bu benim muhabbet yavrum çözebilen söylesin ne yapmaliyim acil!!! Yasatmak istiyorum ama caresizim. Bana bir cozum bulun bende yasatiyim yavruyu eger yasatabilirsek
arkadaşlar kuş mesajdan sonraki gün öldü. malesef resim çekemedim. benzetmek gerekirse bir balık türü varadını bilmiyorum tehlike anında şişip yusyuvarlak oluyor. aynı onun gibiydi yavru. kesinlikle kursak şişliği değildi.