17 günlük yumurta sizce normal mi ? (resim var) Ve Kötü sonuç :(

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Arkadaşlar çiftimin ilk kuluçkası bu. 4 yumurtası vardı 3 ü boş yumurtaydı ve 17 gün sonunda dolu sandığım yumurtanın ısıkla kontrolünu yaptım yarısı boş hava var gibi ama diğer yarısında kılcal damarlar var belirgin bir şekilde. sizce ne yapmalıyım.

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
tahminim yavru oluşma aşamasında olmüş vumurtayı kırdıgınızda kahve rengi pis kolu bir et parcası cıkıcaktır

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Karahan UZUN.' Alıntı:
emin değilsen bekle...boş  oldugundan eminsende  at..
döllenmiş yumurta eminim ama yarısının boş olması beni şüphelendiriyor. 2 gün sonra çıkacak bir yavrununda yumurtada böyle olması normalmi

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
mümkün degil tamamı dolu olur ve ısıgı gecirmez muhtemelen yavru olusmadan olmüştür

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Fuat ATAMAN' Alıntı:
tahminim yavru oluşma aşamasında olmüş vumurtayı kırdıgınızda kahve rengi pis kolu bir et parcası cıkıcaktır
deme yaa :(
şimdi ne yapcam  dünde zaten boş olan yumurtalardan birinide yemiş dişi tek ümidim bu yumurtaydı.2-3 gün öncede baktığımda aynı görüntü vaardı yarısı boş .yarısı kılcallı

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
yapıcak bişi yok agbi sıkma canını en azından kuşlarında sıkıntı olmadıgını bılıyorsun.bidahaki kuluckada dilerim iyi sonuclar alırsın

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
yuöurtayı kırdıgındada ıcınden kahve rengi bir et parcası cıkıcaktır.dişi stresten filan yumurtaya yatmadı ıste yumurtalar bozulmus olabılır

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Fuat ATAMAN' Alıntı:
yapıcak bişi yok agbi sıkma canını en azından kuşlarında sıkıntı olmadıgını bılıyorsun.bidahaki kuluckada dilerim iyi sonuclar alırsın
o zaman şimdi kırıp yumurtayı resimlerini mi paylaşsam. bikaç kişi daha bişeyler söylese iy olcak şimdi yanlış bişeyde yapmak istemiyorum. Birde yumurtaları aldıktan sonra tekrar kuluçkaya yatmasımı gerek yoksa çifti dinlendirmek mi lazım.

balzac

Üyemiz
Adı
FUAT
Soyadı
ATAMAN
agbi kuşların ilk agız yumurtasıysa dinlendirme onlar ne zaman yumurtaya yatıcagını bılır.bence bos yumurtayada boş yere yatırma kuşu al yumurtayı ve zamana bırak onlar yenıden ıcrata başlarlar.

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
son sorum yuvalığın girişindeki tünekliği cıkartsam mı ki erkek devamlı orda tacizde. bu yüxden dişiyi sitrese sokmuş olabilirmi

sonerkp

Uzman Üyemiz
Adı
Soner
Soyadı
DURMUŞ
Fuat ATAMAN' Alıntı:
agbi yurtayı kırınca fotoyu paylasırsan sevınırım
fuat kardeşim kırmadan son ışık kontrolünde yarısı boşama diğer yarısında kılcallarda hareketlilik var yaşam belirtisi gösteriyor sanki ne dersiniz 4 gün daha bekleyimmi. sanki yumurta beni kırma diyor.

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
daha sitede bugun görmüştüm yumurtayı ılık suya koyuyorlar ve yumurtannın bos olup olmadığını anlıyorlar  bilmem işine yarar mı?