döllenmiş yumurta eminim ama yarısının boş olması beni şüphelendiriyor. 2 gün sonra çıkacak bir yavrununda yumurtada böyle olması normalmiKarahan UZUN.' Alıntı:emin değilsen bekle...boş oldugundan eminsende at..
deme yaaFuat ATAMAN' Alıntı:tahminim yavru oluşma aşamasında olmüş vumurtayı kırdıgınızda kahve rengi pis kolu bir et parcası cıkıcaktır
o zaman şimdi kırıp yumurtayı resimlerini mi paylaşsam. bikaç kişi daha bişeyler söylese iy olcak şimdi yanlış bişeyde yapmak istemiyorum. Birde yumurtaları aldıktan sonra tekrar kuluçkaya yatmasımı gerek yoksa çifti dinlendirmek mi lazım.Fuat ATAMAN' Alıntı:yapıcak bişi yok agbi sıkma canını en azından kuşlarında sıkıntı olmadıgını bılıyorsun.bidahaki kuluckada dilerim iyi sonuclar alırsın
+1Fuat ATAMAN' Alıntı:mümkün degil tamamı dolu olur ve ısıgı gecirmez muhtemelen yavru olusmadan olmüştür
fuat kardeşim kırmadan son ışık kontrolünde yarısı boşama diğer yarısında kılcallarda hareketlilik var yaşam belirtisi gösteriyor sanki ne dersiniz 4 gün daha bekleyimmi. sanki yumurta beni kırma diyor.Fuat ATAMAN' Alıntı:agbi yurtayı kırınca fotoyu paylasırsan sevınırım
doğru söylüyorsun.Hasan US' Alıntı:Yumurtayı kırmayın, 1 hafta bekleyin gerekirse böylesi daha sonra vicdan azabı çekmekten daha iyidir.