18 - 20 günlük muhabbet kuşu YARDIM LÜTFEN

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Selamün aleyküm

Bugün Üretici Bir abimin yanındaydım ve yavru bir kuşu eliyle beslerken gördüm

Neden Annesinin Babasının yanında Deil ?  Anne baba kuşu dövüyor Bakmıyormuş .

Bende Kuşu satın aldım

KUŞ şimdi kabuksuz yemle besliyorum

Yanında BEBE Bisküvülerinide Koysam sorun olur mu arkadaşlar ??

Yada Nasıl beslememi önerirsiniz Sadece Kabuksuz ve su Yeterlimi ? İRİ bir kuş olmasını İstiyorum Fakat KUŞ ÇEKOSLAVAK Anne babası fazla İri deil

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
BEBE büsküvisini ezip koyabilirsiniz daha en az 10 gün daha size muhtaç olacaktır kontrollerini ihmal etmeyiniz şırıngayla yada kibrit çöpüylede besleyebilirsiniz

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
!8 20 günlük kuşu aldınız fakat yemle nasıl besliyorsunuz anlamadım 18 20 günlk kuş yem yiyemez elle besleme yapmanız lazım bunun içinde yavru besleme maması almanızda fayda var Ayrıca kuşun iri olması Anne ve Babasının ırkıyla alakalıdır gördüğünüz anaçlar neyse elinizdeki yavruda o boyutta olacaktır

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Sezgin ANIL' Alıntı:
!8 20 günlük kuşu aldınız fakat yemle nasıl besliyorsunuz anlamadım 18 20 günlk kuş yem yiyemez elle besleme yapmanız lazım bunun içinde yavru besleme maması almanızda fayda var Ayrıca kuşun iri olması Anne ve Babasının ırkıyla alakalıdır gördüğünüz anaçlar neyse elinizdeki yavruda o boyutta olacaktır

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Sezgin ANIL' Alıntı:
+1

Vedat ŞEN

Uzman Üyemiz
Adı
Vedat
Soyadı
ŞEN
Sezgin ANIL' Alıntı:
+1

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
barış yavruyu beslemek için yavru besleme aparatı ve şırıngası mevcut diğer türlü zor olur beslemen hayırlı olsun aldığın kişide bıraksaydın o besleseydi yem kırmaya başlayıncada getirirdin ama senin yerinde olsam yavrusunu döven anne babanın yavrusunu almazdım ilerde oda aynı karaktare sahip olabilir

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Sezgin ANIL' Alıntı:

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Sezgin ANIL' Alıntı:

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Hasan ÇELİK' Alıntı:
asıl konu sana 18 20 günlük yavruyu veren üreticiyi öpmek lazım.
18 20 günlük olup almadıgını net bilmiyorum .

kuş bildiginiz tüylenmiş biraz ayaktada durabiliyor . Üretimci abine neden öyle diyorsun peki ??
Hergün yanındayım abimin hep elle besliyordu kuşu . anne babası tarafından dövülüp kovulmuş bir kuş yoksa kalkıp ayırmadık kuşları annne babasından .

Ve kuş bildiğiniz kabuksuz yem yiyor . gün konusunda yanılmış olabilirim .

Ben birkaç şey ögrenmek için yazdım siz bizi sorguya çekiyorsunuz :) neyse Tşkler arkadaşlar konu Kilit

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
barıscıgım sen  18-20 günlük dediğinde insanlar  haklı bir  şekilde  illaki  tepki verir  bu  hangi üretici  olursa olsun  yani  senin yönlendirme hatan sebebiyetiyle böyle  bir  döngü içine girildi  o yüzden gönül koyman yersiz.....

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Kusura bakmayın abi ama kim neyi satıp satmıcagını size sormaz . bu kadar ağır konuşmak istemiyorum ama etmiş oldugunuz agır kelime hakkatten zoruma gitti . kendisi görse ne der bana yaw arkadaş ayıp size bea . 

Sizin anlamanız lazım bir kere kuşun ne kadar büyük oldugunu konudada belirttiğim gibi kuş bişdiginiz kabuksuz yemle besliyorum elimde yiyor ve gayet sağlıklı çok şükür .  Lütfen Bilip bilmeden kırmayalım birbirimizi . Ben sizin değer verdiğiniz biri için böyle konuşsam emin olun neden bu kadar tepki verdiğimi anlarsınız

Selametle Hakkınızı helal edin bir kusurumuz olduysa ve o  yorumlarınızı silmenizi talet edecem eğer sizin içinde bir sorun yoksa kaldırırsanız sevinirim

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
Yada Nasıl beslememi önerirsiniz Sadece Kabuksuz ve su Yeterlimi ?    cümlesini  analiz edince  sadec  sizin  18-20 günlük bir  kuşa kabuksuz  yem alma ihtiyacınızı belirttiğinizi  anlamış  oluruz......  Kuşum kabuksuz  yem  yiyiyor  kabuksuz  yemden  devam edeyim mi yada  ne  önerirsiniz  dediğinde  anlaşılır ki  kuş kabuksuz  yemi yiyebiliyor  muhtemelen kendini  kurtarmış  kuştur.... kimse  müneccim değil  üretici sadece.... bu yorumu  oku  geri kalanlara cevap verme  merak etme  konu liste aşağısına düşer...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Karahan UZUN.' Alıntı:
Yada Nasıl beslememi önerirsiniz Sadece Kabuksuz ve su Yeterlimi ?    cümlesini  analiz edince  sadec  sizin  18-20 günlük bir  kuşa kabuksuz  yem alma ihtiyacınızı belirttiğinizi  anlamış  oluruz......  Kuşum kabuksuz  yem  yiyiyor  kabuksuz  yemden  devam edeyim mi yada  ne  önerirsiniz  dediğinde  anlaşılır ki  kuş kabuksuz  yemi yiyebiliyor  muhtemelen kendini  kurtarmış  kuştur.... kimse  müneccim değil  üretici sadece.... bu yorumu  oku  geri kalanlara cevap verme  merak etme  konu liste aşağısına düşer...
BARIŞ KARDEŞİM KARAHAN BEYE KATILIYORUM HİÇBİR 18 GÜNLÜK KUŞ KENDİ KENDİNE BESLENEMEZ SEN TAM OLARAK YAŞINI BİLMİYORSUN EN AZINDAN BİR RESMİNİ YÜKLESEYDİN SANA KAÇ GÜNLÜK OLDUĞU HAKKINDA BİLGİ VERİLİRDİ BİDE NE YAPMAN GEREKTİĞİ HAKKINDA BİLGİ SAHİBİDE OLMUŞ OLURDUN HAYIRLI OLSUN KUŞUN

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Tamam halil abe sende diyorsan Diyecek Laf yok

Hakkınızı Helal edin Özür dilerim

Yanlız bir ricam olacak o öperim diyen adamlar bir daha hiçbir konuma yorum atmazlarsa bende mutlu olurum kusura bakmayın .

Ve sadece kabuksuz yem ve su yeterlimiye bakarsan dogrudur o anlam çıkar ama şunada bakarsan KUŞ şimdi kabuksuz yemle besliyorum
Ne demek istediğimi anlardın .

Neyse Halil Abe ne diyorsa odur .

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
vakti gelince sende ne  demek istediğimizi anlarsın neden böyle  tepki verdiğimizi anlarsın  hadi bizimde hakkımız  helal olsun...

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Barış URGEN' Alıntı:
Tamam halil abe sende diyorsan Diyecek Laf yok

Hakkınızı Helal edin Özür dilerim

Yanlız bir ricam olacak o öperim diyen adamlar bir daha hiçbir konuma yorum atmazlarsa bende mutlu olurum kusura bakmayın .

Ve sadece kabuksuz yem ve su yeterlimiye bakarsan dogrudur o anlam çıkar ama şunada bakarsan KUŞ şimdi kabuksuz yemle besliyorum
Ne demek istediğimi anlardın .

Neyse Halil Abe ne diyorsa odur .
TEŞEKKÜR EDERİM BARIŞ ORTADA SORUN YOK SADECE YANLIŞ ANLAŞILMA VAR KARDEŞİM GÖNLÜNÜ FERAH TUT BU UFAKLIĞIN RESMİNİ EKLEDE GÖRELİM CENGAVERİ

nilcafe

Uzman Üyemiz
Adı
Hasan
Soyadı
ÇELİK
Kardes sen18 20gunluk dedgn icin oyle tepki verdim soyledgminde arkasndaym. allaha emanet ol.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
eğer elle beslemeyi başarabilirsen
kuş mükemmel bir şekilde evcilleşecektir..
omuzuna al markete git v.b....

toprak-zemin

Uzman Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
ÜRGEN
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM BARIŞ ORTADA SORUN YOK SADECE YANLIŞ ANLAŞILMA VAR KARDEŞİM GÖNLÜNÜ FERAH TUT BU UFAKLIĞIN RESMİNİ EKLEDE GÖRELİM CENGAVERİ

Abi Maşallahlarınızı esirgemeyin ama :)  konu başına ekledim abi .

18 20 günlük olmasınıda şu internette olur ya gün gün gelişim muhabbet kuşlarının orda 18 20 günde benim kuşum gibi idi ondan öyle dedim yoksa kaç günlük oldugunuda bilmiyorum oldugunuda bimiyorum