(+18) çaki ve tifaniy ilk yumurtlayan çiftim !......

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Maşallah, kafes içi biraz dar galiba, yemliğin üstünde çiftleşiyorlar.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Maşaallah Allah nazarlardan korusun. Yavrularınıda almanız nasip olur inşaallah

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
abi pazar günü baktığımda altında 5 yumurtası vardı daha sonra yaptımı bilmiyorum bakıp rahatsız etmek istemedim kamerada gizli kamera koydum sabah ;)
her sabah çiftleşiyolardı  ama uzak kalıyordu  ;)

kafes çokda dar değil ama ilk defa mamalığın üstünde abi erkek nerde yakalarsa affetmiyor su içerkende oluyor böyle bir durum  ;D

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Maşallah tosunlara lakin gözüme birkaç şey çarptı. Yanlış anlamazsın umarım, kuşların iyiliği için söyleyeceğim, eminim sende biliyorsundur bu ayrıntıları.

Tünekler plastik, tam çiftleşme gerçekleşmeyebilir. Yemlikte çiftleşmişler nerdeyse.
Kraker var kafesinde, krakerin içinde ki darıları birleştirmek için kimyasal boya kullanılıyor. O uhu tarzında ki kimyasal kuşların boğazlarına gidince çok büyük sıkıntılar yaşanıyor, Allah korusun kaç defa ölümlerle sonuçlandığını duydum. ;)
Ve son olarak kafes çok dar ve tünek sistemi çok kötü. Tek tünek olsa, yemlikler suluklar bu tüneğin etrafında olsa ve o tüneğin ucu direk yuvaya gitse süper bir sistem olur. Akşam benim kafeslerin sistemini atarım, ona göre yorumlarsın sende..

Saygılarımla

Kafesin fotosu budur. Lakin bu biraz eski foto, suluk tüneğin tel tarafında, yani kuşun olduğu tarafta duruyor şu anda ;)

gfbli1

Takipçi Üyemiz
Adı
Emre
Soyadı
KAYACIK
cihan aytan' Alıntı:
abi pazar günü baktığımda altında 5 yumurtası vardı daha sonra yaptımı bilmiyorum bakıp rahatsız etmek istemedim kamerada gizli kamera koydum sabah ;)
her sabah çiftleşiyolardı  ama uzak kalıyordu  ;)

kafes çokda dar değil ama ilk defa mamalığın üstünde abi erkek nerde yakalarsa affetmiyor su içerkende oluyor böyle bir durum  ;D
Burada kafamı karıştıran birşey var forumdan öğrendiğim kadarıyla kuşlar insan var diye çiftleşmezlik yapmazlarmış asıl sormak istediğim benim kuşlarım evde salonda duruyor çiftleşmelerini etkiler mi ?

murat06

Yeni Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Kocaoğlu
Çok büyük bir etki yapacağını sanmıyorum ancak yinede biraz sakin bir köşeye koyun yere çok yakın olmasın.

mango

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
TUNA
Maşallah cihan kardeşim...Rabbim nazardan saklasın...bol bol yavrular versin...

SAYLÜ

Uzman Üyemiz
Adı
ilyas
Soyadı
merdin
ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BOL YAVRULU ÜRETİMLER İNŞ.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Oğuz Deniz' Alıntı:
Maşallah tosunlara lakin gözüme birkaç şey çarptı. Yanlış anlamazsın umarım, kuşların iyiliği için söyleyeceğim, eminim sende biliyorsundur bu ayrıntıları.

Tünekler plastik, tam çiftleşme gerçekleşmeyebilir. Yemlikte çiftleşmişler nerdeyse.
Kraker var kafesinde, krakerin içinde ki darıları birleştirmek için kimyasal boya kullanılıyor. O uhu tarzında ki kimyasal kuşların boğazlarına gidince çok büyük sıkıntılar yaşanıyor, Allah korusun kaç defa ölümlerle sonuçlandığını duydum. ;)
Ve son olarak kafes çok dar ve tünek sistemi çok kötü. Tek tünek olsa, yemlikler suluklar bu tüneğin etrafında olsa ve o tüneğin ucu direk yuvaya gitse süper bir sistem olur. Akşam benim kafeslerin sistemini atarım, ona göre yorumlarsın sende..

Saygılarımla

Kafesin fotosu budur. Lakin bu biraz eski foto, suluk tüneğin tel tarafında, yani kuşun olduğu tarafta duruyor şu anda ;)

gfbli1' Alıntı:
Burada kafamı karıştıran birşey var forumdan öğrendiğim kadarıyla kuşlar insan var diye çiftleşmezlik yapmazlarmış asıl sormak istediğim benim kuşlarım evde salonda duruyor çiftleşmelerini etkiler mi ?

arkadaşlar çok sağolun
ben bu çifti damızlık olarak almıştım aldığım kişikafeslerine alışkın olduğu için kafesiyle beraber almamı tavsiye etmişti hakkı var kafes fazla büyük değil fazlada küçük değil evet iç dizaynı fazla uygun olmayabilir ama bu canlılarda alışmışlık var herşeyden önce yani birşeyin yerini değiştirseniz yadırgıyor strese giriyor krakerinde kimyasal madde sorunlarını biliyorum yakında krakerleri kendim yapmayı planlıyorum  ayrıca şunu öğrendimki hiç rahatsız edilmek istemiyorlar özelliklede çiftleşirken oyüzden göz hizasından yüksek onlara göre güvenli ayrı sakin bir odayı tercih ediyorlar benden söylemesi  ;)