ciancarlo
Uzman Üyemiz
- Web sitesi
- renkmuhabbetkusu.blogspot.com
- Adı
- Cihan
- Soyadı
- AYTAN
en üstteki mavi masteldir.. ondan cıkma ihtimali % 1 ortadaki yesil pasteldir cıkma ihtimali % 95 el altaki sade sarı beyaz gogustur. ondan cıkma ihtimali % 5 tabi kusun hangi kandan geldini bilmek lazım.. Kan cok onemli.. en alttaki sarı beyaz gogsunun aynısından yarın günaya götürecegim.Cihan AYTAN' Alıntı:
Sağolasın Olsun abi yeşil pastel de güzelBehsat TİĞİZ' Alıntı:
günay sekiz aydır kuş bekliyor olsun o kadarCihan AYTAN' Alıntı:Sağolasın Olsun abi yeşil pastel de güzel
Bu arada Günay abinin sahip olacağı Goldian formunuda öğrenmiş olduk adam zevkli adam ya sarı beyaz göğüs yakışır abime ...
evet yeşil pastel yavruların sırtında yeşilimsi bir ton var bunda yok gibi ama gerçekten ayırt etmek kolay değil bunları yavruykenBehsat TİĞİZ' Alıntı:
Evet Günay abi ilk çiftim hakkında tereddütlerim olmuş seninle sohbet etmiştik biraz başını şişirmiştim yine beni sabırla dinledin sağolasın bakalım abi ben bu ispinozları çok sevdim çok doğal geliyor bana hareketleri doğallığı daha çok sevdiğimin farkına vardım bu kuşlarda ..Günay DÖNMEZ' Alıntı:Hayırlı olsun Cihan ustam, ilk çiftini alırken sohbet etmiştik ve sana bu işlerin böyle başlayacağını demiştimBir takım yeter dersin...birde bakmışsın 1 yıl sonunda 10 takım yapmışsın
Kuşların çok güzel, inşallah sağlıklı ve bol yavruları olur.
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Cihan AYTAN' Alıntı:Evet Günay abi ilk çiftim hakkında tereddütlerim olmuş seninle sohbet etmiştik biraz başını şişirmiştim yine beni sabırla dinledin sağolasın bakalım abi ben bu ispinozları çok sevdim çok doğal geliyor bana hareketleri doğallığı daha çok sevdiğimin farkına vardım bu kuşlarda ..
yavrularını aldıktan sonra resimlerini cekecegim ins.. yavrusunu almadıgım kusların nazara inandıgımdan dolayı resimlerini cekmiyorum..
Maşallah abi çok güzeller bembeyaz goldi yavrusunuda merak etmedim değil hani
siz bi öğrenin yavru alın.. sonra sizide 8 ay bekletelim 8 ay sonunda torpil yaparızMehtap YILMAZ' Alıntı:Çingenelik yapayımmıNiye Günay abiye torpil yapıyorsunuz banane bananeeee... :'(