2. Goldian finç takımım

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Hayırlı olsun Cihan Bey bende size gökkuşaklarınız ne durumda yumurtladılar mı diye soracaktım ki bu paylaşımınızı gördüm. İnşallah sağlıklı yavrular alırsınız?

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Behsat ustam sanırım aşağıdaki pastel örnekleri gibi olur değil mi

Peki abi aşağıdaki örnekteki gibi çıkma ihtimali nedir  :-\ :-\

en üstteki mavi masteldir.. ondan cıkma ihtimali % 1 ortadaki yesil pasteldir cıkma ihtimali % 95 el altaki sade sarı beyaz gogustur. ondan cıkma ihtimali % 5 tabi kusun hangi kandan geldini bilmek lazım.. Kan cok onemli.. en alttaki sarı beyaz gogsunun aynısından yarın günaya götürecegim.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Sağolasın Olsun abi yeşil pastel de güzel

Bu arada Günay abinin sahip olacağı Goldian formunuda öğrenmiş olduk adam zevkli adam ya sarı beyaz göğüs yakışır abime ...
günay sekiz aydır kuş bekliyor olsun o kadar :) beyaz gögsü kıyak gectim :)

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hayırlı olsun Cihan ustam, ilk çiftini alırken sohbet etmiştik ve sana bu işlerin böyle başlayacağını demiştim  :) Bir takım yeter dersin...birde bakmışsın 1 yıl sonunda 10 takım yapmışsın  :D Kuşların çok güzel, inşallah sağlıklı ve bol yavruları olur.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz

Bunlar kümesimin göz bebekLeri gecen sene Hep mavi yavru cıkardılar.. son partidede sürpriz yapip bembeyaz goldi yavrusu verdiler.. tamamen kanla ilgili bişey

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
Hayırlı olsun Cihan ustam, ilk çiftini alırken sohbet etmiştik ve sana bu işlerin böyle başlayacağını demiştim  :) Bir takım yeter dersin...birde bakmışsın 1 yıl sonunda 10 takım yapmışsın  :D Kuşların çok güzel, inşallah sağlıklı ve bol yavruları olur.
Evet Günay abi ilk çiftim hakkında tereddütlerim olmuş seninle sohbet etmiştik biraz başını şişirmiştim yine beni sabırla dinledin sağolasın bakalım abi ben bu ispinozları çok sevdim çok doğal geliyor bana hareketleri doğallığı daha çok sevdiğimin farkına vardım bu kuşlarda ..

Behsat TİĞİZ' Alıntı:

Bunlar kümesimin göz bebekLeri gecen sene Hep mavi yavru cıkardılar.. son partidede sürpriz yapip bembeyaz goldi yavrusu verdiler.. tamamen kanla ilgili bişey

Maşallah abi çok güzeller bembeyaz goldi yavrusunuda merak etmedim değil hani

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Cihan AYTAN' Alıntı:
Evet Günay abi ilk çiftim hakkında tereddütlerim olmuş seninle sohbet etmiştik biraz başını şişirmiştim yine beni sabırla dinledin sağolasın bakalım abi ben bu ispinozları çok sevdim çok doğal geliyor bana hareketleri doğallığı daha çok sevdiğimin farkına vardım bu kuşlarda ..

yavrularını aldıktan sonra resimlerini cekecegim ins.. yavrusunu almadıgım kusların nazara inandıgımdan dolayı resimlerini cekmiyorum..

Maşallah abi çok güzeller bembeyaz goldi yavrusunuda merak etmedim değil hani

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Çingenelik yapayımmı :) Niye Günay abiye torpil yapıyorsunuz banane bananeeee... :'(