2011-Kıvrık Gagalılar Yarışmasındaki Derecelerim ( Oğuz DENİZ )

RAMAZAN ŞAHÜN

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
papaganevi.com
Adı
RAMAZAN
Soyadı
ŞAHİN
oguz kardeşim  öncelikle başarılarından dolayı seni tebrik ederim. 
henüz  daha bu  merdivenin ilk basamağı.  umuyorum ve diliyorum ki  sen bu merdiveni bundan sonraki yarışlarda ve vereceğin hizmetlerde  hızlı bir şekilde tırmanacaksın ve çok yukarlara çıkacaksın.  sen ve senin gibi genç arkadaşlarımızın bu başarıları bizleri gururlandırıyor ve  gelecek için umutlandırıyor. 
seni tanımak ta benim için ayrı bir güzellik  bu duruşunu ve efendiliğini sonuna kadar sürdüreceğine eminim. her zaman senin yanında olacağımdan emin olabilirsin.
başarıların daim olsun  allah herşeyi gönlüne göre versin

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
aykutsüzer' Alıntı:
tebrikler daha iyilerini çıkarman dileğiyle
Teşekkür Ederim. Daha yolun başındayız, elimizdekilerle başlamak, derece almakta güzel. Ama devamı Allah'ın izniyle gelecek tabii..

EfdaL ÇİNKILIÇ' Alıntı:
HeLaL oLsn kardeşime ;D
Eyvallah kardeşim. Yalnız tek genç ben kaldım efdalim sen de gel yanıma.  ;)

Yahya SAYIN' Alıntı:
Tebrik ederim, başarılarınız daim olsun...
Teşekkür Ederim yahya abi.  ;)

RAMAZAN ŞAHİN' Alıntı:
oguz kardeşim  öncelikle başarılarından dolayı seni tebrik ederim. 
henüz  daha bu  merdivenin ilk basamağı.  umuyorum ve diliyorum ki  sen bu merdiveni bundan sonraki yarışlarda ve vereceğin hizmetlerde  hızlı bir şekilde tırmanacaksın ve çok yukarlara çıkacaksın.  sen ve senin gibi genç arkadaşlarımızın bu başarıları bizleri gururlandırıyor ve  gelecek için umutlandırıyor. 
seni tanımak ta benim için ayrı bir güzellik  bu duruşunu ve efendiliğini sonuna kadar sürdüreceğine eminim. her zaman senin yanında olacağımdan emin olabilirsin.
başarıların daim olsun  allah herşeyi gönlüne göre versin
Ramazan abi senin gibi bir üreticiyle, abiyle tanışmak beni çok mutlu etti. Söylediklerin, yaptığımız muhabbetler benim ne kadar doğru yolda olduğumu teyit etti. Sana ve nezdinde Selahattin abiye ve Manisa dernek başkanımız Ali abiye çok teşekkür ediyorum. Sizlerin ortamında bulunmak, sizleri tanımak, sizlerden bilgi almak, sizlerle birşeyler paylaşmak gerçekten benim için mutluluk kaynağıdır. Allah izin verirse önce yerli kategorisinde birşeyler yapıp, daha sonra jumboya geçmek istiyorum. İlerleyen yarışmalara da kısmetse katılarak yerli kategorisinde birşeyler yapmaya çalışacağım.

Tekrar herşey için teşekkürler. Burda her zaman bir öz kardeşin var abi.  ;)