2012 Beykoz Yarışması Derecelerimiz ( Oğuz Yavuz DENİZ )

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
MaşaAllah... Tebrik ederim, başarılarınız daim olsun... thumbsupbo evil_idea

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
Kardesim masallah cok guzel ve ozel kuslar icin emeklerinize ellerinize saglik :) tebrik ediyorum. Bu arada bu gun sizlerle beykozda olmak cok guzeldi. Bu gunun anisina yarismada dereceye giren beyaz disi prensesi bana hediye ettiginiz icin hem yavuza hem sana yani deniz uretime cok tesekkur ederim beni mutlu ettiniz :)
Sayenizde yarismada derece alan cok guzel bir kusum oldu :) tekrardan tebrik ve tesekkur ederim...

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Tebrik ederim, başarılarınızın devamını dilerim.

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Sayra SENSES' Alıntı:
Kardesim masallah cok guzel ve ozel kuslar icin emeklerinize ellerinize saglik :) tebrik ediyorum. Bu arada bu gun sizlerle beykozda olmak cok guzeldi. Bu gunun anisina yarismada dereceye giren beyaz disi prensesi bana hediye ettiginiz icin hem yavuza hem sana yani deniz uretime cok tesekkur ederim beni mutlu ettiniz :)
Sayenizde yarismada derece alan cok guzel bir kusum oldu :) tekrardan tebrik ve tesekkur ederim...
Sayra abicim iyi dileklerin ve güzel sözlerin için çok teşekkür ediyorum. Daha güzellerini daha gösterişlilerini yapmaya imkanımız dahilinde devam etmeye çalışacağız. Aldığın kuşun babasını kütahyadan 350 km yoldan özel olarak getirdim, rainbow veriyor, en az 6-7 yavru büyütüyor. Onun yuva altı bir dişiyi de bugün şehmus abiye veriyorum. Bu kanı kaybetmezsiniz artık, bakar bakar bizi anarsınız  ;)

Bayram AKYILDIZ' Alıntı:
tebrikler kardeşim bu yolda devam et ....
üretimle  alakalıne  olursa olsun yanındayım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya  hazırım.....
bu azimle  devam et  ... siz başarırsınız  thumbsupbo thumbsupbo thumbsupbo
Çok teşekkür ediyorum bayram abi, sana yeni rakip çıktı bak dikkatli ol  :p  :)

İyi dileklerin için gerçekten çok teşekkürler, iyi ki varsınız...  ;)

Yavuz ALPTEKİN' Alıntı:
Oğuz tebrikler kardeş sen ve kardeşin varlığınızı hissettirdiniz başarılarınızın devamını dilerim
Sen de fazlasıyla hissettirdin Yavuz abi, bizlerden önce sen tebriği hak ediyorsun... Başarılarının devamını diler, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim...

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
tebrikler kardeşim allah başarılarının devamını getirsin inşallah

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
Tebrik ederim, başarılarınızın devamını diliyorum sevgiler

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
  Tebrikler Oğuz ve Yavuz.. 
  Ayrıca, diğer derece kazanmış üretimci arkadaşlara da Tebrikler..

herkül

Takipçi Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
ATAY
helal olsun kardeşlerime Maşşaallah daha nice birinciliklere inşaallah.. bu gidişle kimseye birincilik bırakmayacaklar inşaallah çok sağlam adımlarla yürüyorsunuz..