2012 Tepeli Yavrularımız ( Oğuz - Yavuz DENİZ )

durduacar

Uzman Üyemiz
Adı
Durdu
Soyadı
Acar
Ne kaaa çirk,nler yahu...  smileki Maaşallah allah nazardan saklasın. thumbsupbo alkisd

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Herkese teşekkürler bu kuşlar geçen sene ki yavruların bir kısmı. Şuanda bir kısmı salmada bir kısmıda eşte 2013 sezonunun damızlıklarını oluşturdular. İnşallah ilerde bunlarında yavrularını sizlerle paylaşacağım. Herkese dilediği gibi bir üretim sezonu dilerim.

astonis

Takipçi Üyemiz
Adı
utku
Soyadı
joy
Yavuz DENİZ' Alıntı:
2012 Yılı Bilezikli Tepeli Yavrularımız Huzurlarınızda... :)

MAŞALLAH  ;) sa kuslar satılıkmı kusbeslemek ıstıyorum uygun fıyata tepelı jumbo alınır

Oğuz Deniz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.muhabbetkuslari.org
Adı
Oğuz
Soyadı
Deniz
Yavuz DENİZ' Alıntı:
Herkese teşekkürler bu kuşlar geçen sene ki yavruların bir kısmı. Şuanda bir kısmı salmada bir kısmıda eşte 2013 sezonunun damızlıklarını oluşturdular.
Kardeşim gerekli cevabı vermiş gibime geliyor yakışıklı abim  ;D  :) İnşallah daha da fazlalaştırdığımda...

Yavuz DENÜZ

Üyemiz
Adı
Yavuz
Soyadı
DENİZ
Sayra SENSES' Alıntı:
satışlar başlayınca haberlerinizi bekleriz kardeşlerim :)

Sayra abi 2012 yavrularından sadece 2 tane sattım satma taraftarı pek değilim daha güzelleştirmek ve çoğaltmak amacındayım. 2011 ve 2012 kuşların tamamını geçen hafta eşe attım kısa bir zaman sonra yeni yavrularımızı paylaşacağım. O zaman bana söylersen ayarlarım.

Herkesin dilediği kuşu üretmesini isteriz elimizden geldiği kadar yardımcı olmayı da isteriz üretim sezonu ne gösterir bilinmez ama aksilik olmazsa ilerleyen zamanlarda satışımız tabiki olacaktır.

Saysay

Uzman Üyemiz
Adı
Sayra
Soyadı
Senses
maşallah kardeşim güzel daha güzel kuşlar üretin bizde hobiciler sizlerin kuşlarınıza bakıp gurur duyalım bizim yabancılardan ne eksiğimiz var,

başarılarınızın devamını ve hayırlı üretimler dilerim...