2013/1.Parti bilezik taleplerinizi almaya başladık

Hakann

Üyemiz
Adı
hakan
Soyadı
zebek
çekoslawaklara 4.5 olu heralde baya iriler çünkü smileki

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
Fatih ÇEVİK' Alıntı:
bilezik bir süs değil ya da ne bileyim tasma gibi takılıp çıkarılan birşey değil. bir nevi kimlik, kuş ömrü boyunca o bileziği ayağında taşıyacak ve orada yazan bilgilerin neler olduğunu araştırırsanız üye olmanın neden gerekli olduğunu anlarsınız.

bilezikte kuşun doğum yılının yanında hangi federasyona ait olduğu (dünya genelinde) ve bu federasyonun hangi derneğine ve bu derneğin hangi üyesine ait olduğunu, söz konusu kuşun o üyenin o yıl ürettiği kaçıncı kuş olduğunu görebilirsin. kuştaki bilezikten üreticisini bilirsin. kuşçuluk gelişsin gelişsin deniyor ama kimse gidip bir derneğe üye olayım demiyor, üye olacaksın ve üretiiğin kuşlara bileziği takacaksın ki herkes bilecek kimin kuşu iyi kimin ki değil, böyle böyle glişecek işte kuşçuluk.
yoksa abdullah beyin dediği gibi internette küye diye kuş bileziği satanlar var oradan alırsınız kuşlarınıza numara verip kendinizde bi tasnif yapabilirsiniz, ama bu sizden başka kimse için geçerli bir şey değil, kuşun sizin kuşunuz olduğunu kanıtlamaz.
beni aydınlattığınız için teşekkür ederim ben sadece merak etmiştim neden sadece üyelere veriliyor diye ve şimdi aldığım bu cavapla anladım tekrar teşekkürler.2013 te bileziksiz kuş satışı olmiyacağını duydum da ordan esti bu soruyu sormak.

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
selahattin abi banada 25adet 2,7mm.  25adet 3,0mm. Yazarmısın

tan5634

Uzman Üyemiz
Adı
ünal
Soyadı
tan
Bilezik takılmadıktan sonra ne anlamı olacak ki.fatura kestirip üreticilerden vergi almaya çalışacaklar.öncelikle yetkililer kaçak gelen kuşları engellesinler.adam kaçak kuş getirip istediği gibi fatura kesebilir.ancak bilezik istenildiğinde kaç tane kaçak kuşa bilezik takılabilir ki?kaçak dur demeliler.

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
abi benim siparişi 100 adet 4,5 olarak yazabilirsen sevinirim.ödemeyi şimdi hallettim.saygılar

ayhandulgar

Takipçi Üyemiz
Adı
Ayhan
Soyadı
Dülgar
selahattin abi benim bilezik talebini 2,7mm yi iptal edip 3,0 mmyi 50 adet yapabilirmisin

cek52

Takipçi Üyemiz
Adı
yılmaz
Soyadı
ekmekci
abi bana 100 adet 4,5 numara parasını agustos 15 te göndereceğim

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Selehattin abi benim siparişdeki 4.0 bilezikleri 90 adet 4.5 leride 40 adet olarak değiştirebilirmisin. 45 TL yatırmıştım, 72 TL farkınıda hemen  havale ediyorum.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Abdullah ADEMOĞLU' Alıntı:
Neden yalnızca 14 kişi bilezik talebinde bulundu  ???
muhtemelen hala 2012 bileziklerinden ellerinde fazla olmasından dolayı olabilir. Bir çok üretici birden fazla derneğe üye, diğer derneklerden de bilezik talebinde bulunmuş olabilirler.

aliozen

Uzman Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Özen
Açıkçası ben Eylül ü bekliyorum, üretim kapasitem ile ilgili düşüncelerim var. Bu yüzden ötürü beklemedeyim.

oguzhan1

Yeni Üyemiz
Adı
oguzhan
Soyadı
kol
selamun aleykum baskanım
35 adet yerlı 4,0 numara yerlı istıyorum
teskkurler