hasanhasan
Uzman Üyemiz
Başkanım benim siparişi görmedin galiba 25 adet 5.5 yazarmısınücretini
Hasan konunun başında yazan alttaki yazıyı görmedin zannediyorumHasan BAYTEMÜR' Alıntı:Başkanım benim siparişi görmedin galiba 25 adet 5.5 yazarmısınücretini
Kusura bakma başkanım göremedimSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Hasan konunun başında yazan alttaki yazıyı görmedin zannediyorum
Lütfen bilezik ödemelerinizi yaptıktan sonra bilezik siparişlerinizi veriniz
Safet arkadaşım bilezik siparişi vermek için dernek üyesi olmak lazımSafet YILMAZ' Alıntı:Arkadaşlar yeni üye oldum bilezik talebimi nasıl yapacam tamam yarın hesaba ödeme yapacam ama talebimi nereye yazacam onu anlamadım yardımcı olurmusunuz.
4,5 30 adet 4,0 30 adet isteyecem.
Yeni üye oldum serdar bey profilime dernekle ilgili yazıları yazmamıştım dikkatiniz ve bilgilendirme için teşekkürlerSerdar BOZARSLAN' Alıntı:Recep Bey dernek üyesi değilseniz bilezik siparişi veremezsiniz.
Recep 2.7 olan bileziği 25 adet yaptım 4.0 olanıda 45 adet yaptım haberin olsun her bir bilezik nosu 25 adetten az olmaması lazımA.Recep YAMAN' Alıntı:2.7 20 adet 50 tane 4.0
Ben bilmem Selahattin abi bilir rotflSelahattin GÜÇLÜ' Alıntı:Recep 2.7 olan bileziği 25 adet yaptım 4.0 olanıda 45 adet yaptım haberin olsun her bir bilezik nosu 25 adetten az olmaması lazım
Gökhan bilezik sipariş vermeniz için dernek üyesi olmanız lazımGökhan ÇAKAY' Alıntı:selam bende kuşlarıma bilezik almak istiyorum ama son parti bileziklerin satış süresi dolmuş başka yolu yokmu ilk kez yavru sahibi oldum
Erhan ister geldiğin zaman ister kargo ilen gönder hiç farketmez birdahaki bilezik siparişleri bu senenin 7. ayında başlayacakErhan KİRET' Alıntı:Selahattin abi selamlar.
17 martta ki seminere geleceğim gün evraklar ve aidatı getirsem olur mu? yoksa kargo ile yollamam daha mı doğru olur? yani o gün yoğun olurum ilgilenemem dersen kargo ile göndereyim.
bir de öğrenmek istediğim bir şey daha var bir daha ne zaman bilezik siparişi verebileceğiz en erken?