2013/5.Parti bilezik taleplerinizi almaya başladık

VyS

Takipçi Üyemiz
Adı
Veysel
Soyadı
Delen
benım 2 çıft muhabbetım 1 çıftım yumurtada onlara bılezık takmak ıstıyorum  10 15tane fılan bılezıkalmak ıstıyorum ama fılan deılım uyelık nasıl bırsey anlatıl msınız yada uye olmadan blzk alamaz mıyım

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
5.parti bilezik siparişleri olan arkadaşların siparişleri geldi fakat 4.5 nolu bilezikler gelmedi 1 hafta sonra gönderilecek diğer numaralı bilezik siparişleri olanları bugün gönderdik ellerine geçen kargoları burdan yazarlarsa takip etmek daha kolay olacaktır tüm arkadaşların üretimleri sağlıklı ve bol olur inşallah

ankharby

Takipçi Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
kartal
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
5.parti bilezik siparişleri olan arkadaşların siparişleri geldi fakat 4.5 nolu bilezikler gelmedi 1 hafta sonra gönderilecek diğer numaralı bilezik siparişleri olanları bugün gönderdik ellerine geçen kargoları burdan yazarlarsa takip etmek daha kolay olacaktır tüm arkadaşların üretimleri sağlıklı ve bol olur inşallah
bilezikler elime ulaştı abi çok sağol emeği geçen herkese tşk ederim

erayki

Takipçi Üyemiz
Adı
eray
Soyadı
kiremitler
benimde bilezik vede kartım geldı. tskr ederım

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
selahattin abi 4.5 nolu bilezikler geldimi...

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
Barış 4.5 bilezikleri soruyorsan daha gelmedi sadece bizim derneğin değil hiçbir derneğin 4.5 bileziği gelmedi bize 1 hafta sonra gelecek dendi fakat 1 haftayı geçti bu hafta içinde bekliyoruz

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Başkanım......geçen hafta bekliyorduk gelmedi...bu hafta gelsin bari....

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
abi seni anlıyorum..başkanla görüştüğün gün görüşmüştük.elimizde çıkan yavrulara bilezik takamıyoruz.başkalarından almakta hoş olmuyor..bize net bir gün versinler.bizde kendimizi ona göre ayarlayalım...